Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

De mooiste steden in Australië

Ben jij bezig met het plannen van een reis naar Australië? Australië is een immens groot land met oogverblindende stranden en hippe steden. Waar moet je echt naartoe? Lees snel verder op deze lifestyle blog!

Sydney

Sydney kent vrijwel iedereen van naam, maar wat kun je er doen? Sydney is spectaculair en bruisend. Er varen honderden bootjes door de haven, er zijn immens veel horecagelegenheden, je vindt er het Opera House, de indrukwekkende Harbour Bridge, Bondi Beach en de Sydney Skywalk. Er zijn dus genoeg bezienswaardigheden in deze stad. Reden temeer om een bezoekje aan Sydney te brengen.

Melbourne

Ook Melbourne kennen de meeste van jullie waarschijnlijk wel. Volgens veel levensgenieters is Melbourne een heel fijne stad. Je vindt er koffietentjes, veel winkels en interessante architectuur. In de Eureka Tower heb je vanaf de bovenste verdieping een spectaculair uitzicht over de stad. Verder heb je nog het Parliament House, Paul’s Cathedral en het Princess Theatre. 

Noosa

Noosa wordt ook wel vergeleken met Saint Tropez. In deze kustplaats vind je veel boetiekjes, hippe cafés, dure restaurants en luxe appartementen. Hier kun je reizen in stijl en jezelf onderdompelen in luxe.

Brisbane

Midden in Brisbane vind je een kunstmatig zandstrand. Een bijzondere plek voor een frisse duik! Daarna kun je lekker struinen over de marktjes, de Story Bridge beklimmen en tot ’s avonds laat dansen op een dakterras in Fortitude Valley. De sfeer in deze stad is heel vriendelijk.

Broome

Broome is een kustplaats met exotische sferen en indrukwekkende natuurgebieden. In deze plaats vind je veel parelvissers (dit deden de Aboriginals al), veel backpackers en classy Ausies. Ook vind je hier veel etnische winkeltjes. Zo heeft Broome een heuse China town. Wil je aan het strand liggen? Ook dat kan in Broome.

https://www.vanhelvoortnieuws.nl/lifestyle/