Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Ceramic Pro glascoating van Le Duc

Een unieke finish aan de lak van uw auto met de Ceramic Pro glascoating van Le Duc Detail & Styling. Bij Le Duc kunt u langskomen met uw auto en uw wagen compleet nieuw leven inblazen met kleine finishes en toevoegingen. Onlangs is de Ceramic Pro glascoating ontwikkeld en Le Duc is een van de exclusieve dealers ervan in Nederland. Het legt een dikke beschermlaag op de lak van uw auto wat deze niet alleen glimmende, luxe uitstraling geven, maar ook beschermen tegen krassen en het weer. De waterafstotende eigenschappen van de coating zijn ongeëvenaard.

Geef uw auto een unieke uitstraling met Ceramic Pro

Wanneer u eindelijk de auto van uw dromen heeft kunnen komen wilt u natuurlijk dat deze er altijd optimaal uitziet. Maar kleine schade, viezigheid en vandalisme zijn nou eenmaal niet altijd te voorkomen als u  ook daadwerkelijk met de auto wil rijden. Als u de uitstraling van uw auto in de capabele handen van Le Duc Detail & Styling legt, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit soort problemen en kunt u altijd zorgeloos rondrijden in uw droomauto. U krijgt persoonlijk advies over de mogelijke toevoegingen en finishes aan uw auto aan de hand van een door u uitgekozen budget.

Als u, waarschijnlijk op advies van de professionals van Le Duc, kiest voor de Ceramic Pro glascoating, ontgrendeld u een waslijst aan voordelen tegen een betaalbare prijs. De coating geeft een permanente bescherming, geeft een zeer diepe, heldere glans, zodat uw auto niet alleen veilig is, maar ook nog eens de mooiste in de hele straat is. Ook is het bestendig tegen chemicaliën, oxidatie en corrosie, Uv-straling, en is het ook nog hittebestendig. Het is beschikbaar voor bijna alle oppervlakken. 

Surf snel naar www.leducdetailstyling.nl!

Professionals met passie voor hun vak en auto’s zullen u advies geven over hoe u uw auto zou kunnen opknappen. Bent u benieuwd naar Ceramic Pro of naar de tientallen andere ingrijpende handelingen die Le Duc voor u uitvoert, ga dan snel naar www.leducdetailstyling.nl, waar u vrijblijvend kan browsen en een offerte aan kan vragen.