Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie mensendieck Amstelveen kan u helpen

Als u last heeft van rugklachten of hoofdpijn door stress is mensendieck oefentherapie Amstelveen iets voor u. Wist u dat op de verkeerde manier bewegen wel eens de oorzaak van die klachten zou kunnen zijn? Freedom in Motion biedt mensendieck therapie aan die u hiermee van dienst zou kunnen zijn. In Amstelveen en omstreken zijn wij voor u beschikbaar.

Wat is mensendieck therapie?

Houding en bewegingspatronen hebben een grotere invloed op u dan u denkt. Ze kunnen ervoor zorgen dat u meer last krijgt van uw nek of rug, een ongemak dat eenvoudig te voorkomen is! Mensendieck therapie is een behandelmethode waarmee onze experts u kunnen helpen gezond bewegingsgedrag aan te leren in uw eigen vertrouwde omgeving. Door een gezondere houding aan te leren met mensendieck oefentherapie Amstelveen verdwijnen uw rug- en nekklachten als sneeuw voor de zon. Ook lichamelijke kwalen die veroorzaakt worden door stress kunnen met mensendieck oefentherapie aangepakt worden. Wij helpen u te leren ontspannen waardoor uw gezondheid positief beïnvloedt wordt. Met een persoonlijke therapeut wordt u bewust gemaakt van de oorzaak van uw ongemak en leert u meteen die oorzaak weg te werken. Het mooie van mensendieck oefentherapie Amstelveen is dat het ook op de lange termijn effect blijft houden. Wat u bij ons leert, vergeet u nooit meer.

Oefentherapie mensendieck Amstelveen is er voor u

In Amstelveen en omliggende plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn kunnen wij u thuis, op het werk of op locatie mensendieck oefentherapie geven. De meeste behandelingen beginnen met een persoonlijk intakegesprek waarbij de therapeut het verband legt tussen uw klachten en leefwijze. Vervolgens helpt mensendieck oefentherapie Amstelveen met het verminderen van stress, op de juiste manier bewegen en zo zit u binnen de kortste keren weer in een gezond lichaam. Zo gaat u ook gezonder leven, en kunt u uw persoonlijke uitdagingen met nieuwe kracht aan. Naast 1-op-1 mensendieck oefentherapie biedt Freedom in Motion ook groepslessen aan in Amstelveen. Dit zijn Back in Motion, Fit in Motion, Pregnant in Motion, 55+ in Motion en Relax in Motion. Kom gerust eens langs! Wij zijn blij u mee te delen dat we heel veel tevreden klanten hebben kunnen helpen met hun klachten, waarom twijfelt u nog? Klik hier >>