Eurprivacy.nl
Image default
Energie

Bang voor gasloos wonen vanwege hoge kosten? Onnodig met de nieuwste elektrische boilers en cv’s.

Bang voor gasloos wonen vanwege hoge kosten? 
Onnodig met de nieuwste elektrische boilers en cv’s.

Mensen die op dit moment hun hakken in het zand gaan zetten tegen het klimaatakkoord vanwege de eventuele hoge kosten die daaraan verbonden zijn, zijn niet voldoende op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur. Zij kunnen hun mening gaan herzien. Er zijn namelijk genoeg goedkope alternatieven te vinden om op een duurzame manier je huis en je water te verwarmen.

Om de CO2 uitstoot te verminderen om zo een beter leefklimaat te krijgen voor ons en de generaties na ons gaat inderdaad niet over 1 nacht ijs, maar is wel van groot belang. Daarom is het belangrijk om te weten dat het echt niet zo kostbaar hoeft te zijn als gedacht.

Op de website van elektrischeboiler.eu vertellen ze je met liefde over hoe je de energietransitie makkelijker en goedkoper te maken. Zij verkopen al jaren elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten...

 

 

 

 

Het is een duidelijke en overzichtelijke website, alles is zeer scherp geprijst en de producten zijn van hoge kwaliteit. Er staan op de site Nederlandstalige handleidingen van elk product, duidelijke specificaties en handige opties die je eenvoudigweg aan kunt vinken zodat je niks mist.

Door de getoonde gerelateerde producten wordt het nog makkelijker de juiste keuze te maken. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar voor al je vragen of je gaat naar de showroom met een afhaaldepot. Zo kan je alle producten komen bekijken en zal je deskundig geholpen worden door vakmensen aldaar. 

 

Diverse merken elektrische boilers.

De mooie en energiezuinige boilers van het merk Wesen om er maar een te noemen, zijn zelflerend en hebben een diepte van slechts 27 centimeter, zo passen ze makkelijk in een keuken- of badkamerkastje. De boilers van Wesen zijn bovendien voorzien van een anti-legionella functie.

Nog zo een A- merk op deze website is Ariston
Dit merk heeft een zeer mooi clean design en heeft een energielabel B.

De elektrische boilers hebben een ECO stand waardoor je aanzienlijk kunt besparen op de energiekosten.

De boilers van het merk DAT die zij verkopen zijn ook van uitstekende kwaliteit. Mooie apparaten die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden. Met een extra dikke isolatiewand en dubbele tanks zodat het water in de tank super lang warm blijft.

Nog een top merk welke te koop is via deze veelzijdige webshop is Lemet. Deze elektrische boilers worden ook in Europa vervaardigd en ook dit merk heeft een ECO modelletje, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is voor het verwarmen van het water en wanneer juist niet omdat de boiler je huishoudgewoontes bijhoud en opslaat. Zo blijft de boiler niet onnodig continue verwarmen.

Ditzelfde merk maakt ook zonneboilers, deze zijn ook online te bestellen. 

CV ketels verkopen ze ook, deze zijn van Eltherm. De elektrische CV’s zijn enorm energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo bespaar je maximaal op de energiekosten en kan je voordelig genieten van langdurig comfort.

Dan de doorstroomapparaten. Deze zijn van het merk Wijas, er zijn diverse modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat tevens een ultra handige on-line calculator die je kunt invullen. Zo kom je erachter welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Dus, niet zomaar de kont tegen de kib gooien uit angst voor de kosten, kijk eerst eens goed naar de mogelijkheden en profiteer juist van deze ontwikkelingen.

https://elektrischeboiler.eu/