Eurprivacy.nl
Image default
Winkelen

Een etalage

Een etalage

 

Wat trekt de eerste aandacht van de mensen? Wat kan ervoor zorgen dat mensen wel of juist niet jou winkel binnen lopen? Juist, de etalage. Het is het visite kaartje van de winkel. Een goede etalage is al het halve werk van hoe u de mensen naar de winkel toe trekt. Voor een fysieke winkel is een aantrekkelijke etalage het visite kaartje van de winkel.

 

Tips voor de etalage

 

Er zijn een paar belangrijke punten die nodig zijn om een goede etalage te kunnen presenteren het zorgt voor meer aan loop en ziet er aantrekkelijker uit. Het zijn eigenlijk drie hele makkelijke punten maar worden soms wel nog eens gemist of vergeten door een winkel of bedrijf houder. Punt 1 interactie in je etalage door interactie met de klant is het vaak zo dat het de kant sneller naar binnen laat komen. Dit doe je bijvoorbeeld door muziek bij de etage af te laten spelen of door iets wat bewegend in je etalage te zetten. Punt 1 kleur gebruik in je etalage maak de etalage opvallend door meer kleur in de etalage te zetten en gebruik opvallende objecten zoals ballonnen, banners of opblaasbare objecten. Punt 2 interactie in je etalage door interactie met de klant is het vaak zo dat het de kant sneller naar binnen laat komen. Dit doe je bijvoorbeeld door muziek bij de etage af te laten spelen of door iets wat bewegend in je etalage te zetten Punt 3 je etalage klaar maken voor het seizoen door de etalage aan te kleden naar het seizoen trekt het makkelijker mensen en ziet je winkel ook up-to-date uit. In de zomer bijvoorbeeld een zonnebril en een goed en in de winter mutsen, sjaals of een sneeuw pop het kan allemaal naar je eigen stijl en smaak.

 

Verschillende etalages

 

Je kunt een etalage maken hoe je wilt, je kiest zelf de materialen of voor werpen waarmee je je etalage wilt decoreren. Deze etalagematerialen en objecten zijn ver uit een lopend van een ballon tot een muts of een paspop. Er worden tegenwoordig ook hele mooie etalages gemaakt door middel van karton het klinkt misschien niet logisch maar het bestaat echt en is nog eens handig ook.  Een etalage van karton heeft een paar voordelen u kunt het zelf ontwerpen, makkelijk op te bergen, niet heel duur en vaak te vernieuwen.

Bent u nog opzoek naar een etalage maar even inspiratieloos of kunt u wel wat hulp gebruiken? Ga dan naar www.endlessbranding.com

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal