Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Zorgeloos en voordelig auto rijden. Wie wil dat nu niet?

Ieder jaar neemt het aantal leaseauto’s in Nederland toe. Niet zo gek, gezien de grote voordelen van het rijden van een lease auto. Een lease auto zorgt ervoor dat je je volledig op je werkzaamheden kunt concentreren en geen omkijken hebt naar de verschillende verplichtingen die bij het hebben van een auto komen kijken. Je hoeft je geen zorgen te maken over wegenbelasting, autoverzekering of onverwachte kosten. En elke paar jaar een nieuwe auto. Hoe lijkt je dat? Je weet precies waar je aan toe bent omdat je maandelijks een vast bedrag betaalt. Een aantal voordelen van het hebben van een lease auto op een rijtje:

  • Geen onderhoudskosten
  • Hulp bij pech onderweg
  • Vervangend vervoer bij schade
  • Inzittenden verzekering
  • Geen kosten voor banden

Ruimte en comfort met de Volkswagen Caddy

Volkswagen heeft het grootste aandeel in de leasemarkt. Volkswagen heeft verscheidene en representatieve modellen ter beschikking. Altijd tegen de beste prijs en voorwaarden. Voor een kortere of langere tijd, wat jou het beste uitkomt. Voor ieder wat wils. Zo kun je al een Volkswagen Caddy leasen voor slechts 69 euro per week. De ruime Volkswagen Caddy behoort al jaren tot de meest favoriete modellen voor vakmensen en ondernemers. De Volkswagen Caddy is multi-inzetbaar en een ideaal vervoersmiddel voor zakelijk gebruik. Grote hoeveelheden aan goederen kunnen er gemakkelijk in vervoerd worden. Maar ook privé is het een erg praktische auto voor grote gezinnen met zijn 7 stoelen.

Kiezen en leasen

Het leasen van een auto kan dus ook voor jou zeer aantrekkelijk zijn. Voor welk soort contract je kiest en voor welke auto, is natuurlijk volledig afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het is belangrijk om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende auto lease bedrijven. De prijzen kunnen namelijk behoorlijk variëren. Wil je bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen? Kijk dan eens bij de diverse leasemaatschappijen waar dit mogelijk is. Bekijk snel het ruime aanbod en ontdek de vele varianten waarmee je kunt leasen.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen