Eurprivacy.nl
Image default
Financieel

Waar moet je allemaal op letten bij alle creditcards tegenwoordig?

Waar moet je allemaal op letten bij het gebruik van een creditcard? Het kan namelijk zo maar zijn dat je ineens een torenhoge schuld hebt door je creditcard te veel te gebruiken. Let goed op de volgende tips om je kredietgebruik in toom te houden, door de volgende tips toe te passen weet je in ieder geval zeker dat je geen torenhoge creditcard schulden gaat opbouwen. Wil je eerst kijken wat er allemaal mogelijk is? Begin dan met alle creditcards vergelijken in 2019 om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Max uw kredietlimiet niet.

Het dragen van hoge saldi in relatie tot de totale kredietlijn kan een negatieve invloed hebben op de credit score van een persoon. Idealiter zou het saldo op een bepaald moment minder dan 50 procent van de totale kredietlijn moeten bedragen. Hoge saldi, om zo te zeggen.

Het gebruik van een creditcard is een effectieve methode om uw tegoed te bouwen.

Als je nog geen krediet hebt, is het vaak moeilijk om een ​​lening te krijgen. U hebt echter de mogelijkheid om een ​​beveiligde creditcard te verkrijgen en deze te gebruiken om uw kredietregistratie te starten. Zorg ervoor dat u ijverig en snel bent bij het uitvoeren van betalingen, omdat dit van grote invloed zal zijn op uw credit score.

Als u een rewards-kaart krijgt, maar een saldo bijhoudt, wilt u de beloningen die u verdient annuleren. Een gratis kaartje voor een paar honderd dollar is een paar jaar lang geen duizenden dollars schuld waard als rentesneeuwballen. Dus, als u de beloningsroute kiest, verbindt u zich ertoe om volledig te betalen. Als je dat niet kunt, kun je het beste gewoon een creditcard met een lage rente krijgen.

Het accumuleren van creditcardschuld met hoge rentevoeten is een slechte schuld.

Op weg naar schuldaflossing. Zorg ervoor dat u eerst uw hoge renteschuld ontvangt, terwijl u nog steeds de minimale betalingen voor andere schulden moet betalen, omdat dit van grotere invloed is op uw spaar- en kredietscore.

Creditcards moeten niet worden behandeld als een bankrekening waarmee u contant geld kunt krijgen wanneer u maar wilt.

Blijf uit de buurt van voorschotten in contanten, omdat ze erg duur kunnen zijn als het gaat om kosten. De meeste creditcarduitgevers beginnen dus rente in rekening te brengen voor contante voorschotten zodra u de transactie doet, zonder aflossingsvrije periode.

Om uw creditcardgebruik te helpen volgen en beheren, in realtime, uw aankopen per categorie. Deze stralen het koude, harde licht van de werkelijkheid uit over het cumulatieve effect van al die “onschuldige” kleine ladingen en kunnen u helpen “op het budget te blijven”.

 

https://spaarbuidel.nl