Eurprivacy.nl
Image default
Financieel

5 dingen die u kunt doen met een persoonlijke lening

Overweegt u een persoonlijke lening af te sluiten, maar weet u niet zeker wat u met het geld kunt doen? Ontdek het hier.

Persoonlijke leningen zijn leningen met een vast aflossingsschema. Ze kunnen worden verkregen uit veel verschillende bronnen. U kunt een persoonlijke lening krijgen bij een lokale bank of een nationale bank. Kredietverenigingen verstrekken ook persoonlijke leningen, net als online kredietverstrekkers. Persoonlijke leningen kunnen u een klein of een groot bedrag opleveren, en bij sommige kredietverstrekkers kunt u slechts € 1.000 of zelfs € 100.000 of meer lenen.

Zoals u kunt zien, zijn persoonlijke leningen een zeer veelzijdig financieel product.Om meer veelzijdge financiële producten te bekijken kunt u deze link volgen: https://lenen-zonder-bkr.net/.  Eigenlijk kun je met het geld bijna alles doen wat je wilt. Hoewel u heel veel flexibiliteit hebt in wat u kunt doen met persoonlijke lening fondsen, zijn er enkele veelvoorkomende toepassingen van persoonlijke leningen. Hier zijn vijf dingen die u misschien wilt doen met een persoonlijke lening.

1. Consolideren en aflossen van schulden met een hoge rente

Het consolideren en terugbetalen van schulden met een hoge rente is een van de beste manieren om een persoonlijke lening te gebruiken. Vaak is de rente op een persoonlijke lening veel lager dan de rente op een creditcard, persoonlijke lening of vele andere vormen van consumptief krediet. Door de opbrengst van een persoonlijke lening te gebruiken om ander geld dat u verschuldigd bent terug te betalen, kunt u het betalen van schulden veel betaalbaarder maken.

Niet alleen kan het gebruik van een persoonlijke lening om oude schulden terug te betalen u helpen uw rentepercentage te verlagen , maar het kan ook het proces van het terugbetalen van wat u verschuldigd bent vereenvoudigen. In plaats van dat u zich elke maand zorgen hoeft te maken over meerdere betalingen aan crediteuren, bent u slechts één geldschieter verschuldigd en stuurt u uw betaling naar de enkele lening die u heeft.

Natuurlijk moet u dat doen zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor een persoonlijke lening tegen een rentevoet die lager is dan wat u momenteel betaalt, zodat de consolidatie uw tijd en moeite waard is.

2. Verbeter uw huis

Reparaties of upgrades aan uw huis kunnen een goede investering zijn, omdat u de waarde van uw eigendom kunt behouden of verhogen. Je kunt ook een comfortabelere ruimte creëren voor je gezin om te wonen.

Huis Upgrades zijn vaak duur en contant betalen is misschien niet mogelijk. Een lening met eigen vermogen is een oplossing, maar is alleen een optie als u voldoende eigen vermogen in uw huis heeft om in aanmerking te komen voor een lening. Om te weten of u in aanmerking komt kunt u deze link bekijken https://geld-lenen-zonder-bkr.com/. Als u het eigen vermogen uit uw huis haalt, loopt u ook het risico onder water te gaan met uw hypotheeklening en zo veel te betalen dat u uw huis niet zou kunnen verkopen als dat nodig zou zijn. Bovendien, aangezien uw huis als onderpand fungeert voor een lening met eigen vermogen, riskeert u uitsluiting als er iets gebeurt en u niet op tijd kunt betalen.

Een persoonlijke lening is een alternatieve financieringsbron die dat niet doet hebben deze nadelen die een lening met eigen vermogen heeft. De meeste persoonlijke leningen zijn niet beveiligd. Zelfs als u een beveiligde persoonlijke lening krijgt, zal het waarschijnlijk niet uw huis zijn dat het beveiligt – het zal in de meeste gevallen worden beveiligd door een bank- of investeringsrekening.

Terwijl de rente van uw persoonlijke lening waarschijnlijk zal zijn een beetje hoger zijn dan het tarief dat u zou krijgen op een lening met eigen vermogen, en de rente niet fiscaal aftrekbaar is, kunt u toch besluiten dat u de voorkeur geeft aan een persoonlijke lening om de verbouwing van uw huis te financieren en te voorkomen dat u uw huis in gevaar brengt.< /p>

3. Betaal medische rekeningen voor uzelf of een familielid

Als u of een dierbare medische zorg nodig heeft, is het soms nodig om direct geld te krijgen. Een persoonlijke lening kan u helpen om een aanzienlijk bedrag te lenen om zorg te betalen — en vaak tegen een lager tarief dan wanneer u met een creditcard zou betalen.

Terwijl u de mogelijkheid heeft om te zoeken persoonlijke leningen die op de markt worden gebracht als leningen voor medische rekeningen, is er geen reden om uw zoekopdracht te beperken tot kredietverstrekkers die dit soort leningen aanbieden. Alle persoonlijke leningfondsen kunnen worden gebruikt om medische rekeningen te betalen of om bestaande medische schulden af te betalen.

Het gebruik van een persoonlijke lening om medische rekeningen te betalen, zorgt ervoor dat u precies weet wanneer de schuld wordt terugbetaald. Het is meestal mogelijk om binnen een week of minder financiering voor een persoonlijke lening te krijgen, zodat u snel over het geld kunt beschikken als u niet kunt wachten op de behandeling.

4. Betaal uw belastingen met een persoonlijke lening

Als u meer geld verschuldigd bent aan de IRS dan u kunt terugbetalen, kan dit grote gevolgen hebben. U bent mogelijk boetes en rente verschuldigd voor niet-betaling en de IRS kan zelfs beginnen met incassoactiviteiten en een pandrecht op uw eigendom leggen.

In plaats van simpelweg de verschuldigde belastingen niet te betalen of te proberen een betalingsplan aan te gaan dat kan grote kosten met zich meebrengen, overweeg dan om een persoonlijke lening aan te gaan als u Uncle Sam geld schuldig bent. Doe gewoon de wiskunde om erachter te komen of deze aanpak goedkoper is dan IRS-betalingsprogramma’s. Als je in aanmerking kunt komen voor een persoonlijke lening tegen een goede rente, dan is dat vaak zo.

5. Gebruik een persoonlijke lening om grote aankopen te betalen

Je moet altijd proberen te sparen en contant te betalen als je iets groots moet kopen of een dure speciale gebeurtenis moet betalen, zoals een bruiloft. Soms is dat echter niet praktisch. Als je een substantiële aankoop moet doen voordat je het geld ervoor hebt, kan een persoonlijke lening een goede manier van financieren zijn.

Met een persoonlijke lening kun je vooraf precies bepalen hoeveel je leent , en zal een vast betalingsschema hebben, zodat u een definitieve schuldenvrije datum heeft. Bovendien zal de rente die u betaalt vaak lager zijn dan wanneer u de grote aankoop op een creditcard in rekening zou brengen.

https://lenen-zonder-bkr.net/geld-lenen/80500-euro-lening/