Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Tuning-files op basis van de vermogentestbank

Wil je je motor elektronisch opvoeren dan zijn tuning-files die uitgebreid getest zijn op een vermogenstestbank een valabele optie. Bij dyno-chiptuningfiles.com beschikken we overigens over een eigen testbank. Bij deze methode wordt je auto op de rollen gezet en worden werkelijke omstandigheden nagebootst. De ontwikkelaars vertrekken vanuit hun ervaring met chiptuningfiles maar gaan de programmatie dan aanpassen naargelang de resultaten op de testbank. Zo krijg je perfect afgestelde tuning-files.

 

Wat zijn chiptuningfiles?

Je hebt de term tuning-file vast al wel eens horen waaien, maar je weet nog niet helemaal wat tuningfiles zijn? Dan geven we je bij dyno-chiptuningfiles.com graag een woordje uitleg

 

Tuning-files in een notendop

Tuning-files zijn dé manier om de motor van je wagen op te voeren. Voorafgaand moet je weten dat je motormanagement gebeurd op basis van tabellen en rekenregels die door de fabrikant geprogrammeerd zijn. Deze “regels” bepalen eigenlijk hoe je motor functioneert en welke prestaties die levert. Mooi zo, en dan komen de tuning-files in het spel.

 

 

Kies voor een professionele chiptuner

De autofabrikanten zijn koele minnaars van chiptuningfiles. Als je echter in zee gaat met een professionele chiptuner als dyno-chiptuningfiles.com loop je echter geen enkel risico. Hou er wel rekening mee dat door het vermogen op te drijven van je motor met een tuning-file, je de rest van de auto wat extra gaat belasten. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, als je chiptuningfiles professioneel zijn afgesteld. Kies daarom ook voor een professioneel bedrijf met ervaring om je tuning-files te bestellen. Wij hebben het bestellen overigens heel eenvoudig voor je gemaakt. Binnen het uur ben je verder geholpen en beschik je over je tuningfiles op maat.

 

Je motor met chiptuning minder vermogen geven

Wist je trouwens dat in België de wegenbelasting is gebaseerd op het motorvermogen. Op dat gebied kan het zelf interessant zijn om met tuningfiles het motorvermogen wat terug te brengen in plaats van op te voeren. Zo kunnen chiptuningfiles je nog een heleboel zuurverdiende centjes besparen ook. Sterke motoren kunnen op deze manier een stukje worden teruggebracht. Uiteraard kan dit tijdelijk, zodat je er geen permanente hinder van hebt.

Meer informatie over ons, onze werking en partnerships kan je vinden op dyno-chiptuningfiles.com. Contacteer ons gerust met speciale vragen over tuningfiles. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je persoonlijk verder. Ze hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring met chiptuningfiles, dus je kan er op rekenen.

 

https://www.dyno-chiptuningfiles.com/nl/