Eurprivacy.nl
Image default
Gezondheid

Een abortus kliniek met begrip voor jouw situatie

Wanneer een ongewenste zwangerschap je overkomt, sta je voor de moeilijke vraag of je een abortus laat uitvoeren. Is je antwoord daarop ja, dan biedt Bloemenhove kliniek je alle hulp die je nodig hebt. Onze abortus kliniek is al sinds 1971 gespecialiseerd in zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. Of de vrucht nu 5 of 22 weken oud is: wij hebben de juiste behandeling voor je. Ook na de abortus kun je op onze hulp rekenen. Zo kunnen wij je adviseren over een goede keuze voor anticonceptie om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. 

Van abortus pil tot en met een abortus onder narcose
Afhankelijk van de duur van je ongewenste zwangerschap zijn er verschillende abortusbehandelingen mogelijk. Ben je minder dan acht weken zwanger dan kun je je zwangerschap afbreken via een abortus pil. Is de vrucht jonger dan twaalf weken dan kun je kiezen voor een zuigcurettage. In onze abortus kliniek is dat mogelijk onder plaatselijke verdoving of een kortdurende narcose. Vanaf een zwangerschap van dertien weken is er een instrumentale abortus nodig. Ook hier heb je de keuze tussen plaatselijke verdoving of een narcose. Duurt de zwangerschap langer dan 18 weken met een maximum van 22 dan kun je alleen nog een abortus onder narcose krijgen. Maar voordat we je gaan behandelen krijg je natuurlijk een uitgebreide intake waarbij wij al je vragen zullen beantwoorden.

Ongewenst zwanger? Wij helpen je! Een abortus is voor veel vrouwen een emotionele ervaring. Als gespecialiseerde abortuskliniek bij Amsterdam weten wij wat er door je heen gaat. Wij doen er dan ook alles aan om je op je gemak te stellen. Wacht daarom niet te lang en neem gerust contact op. Dat kan heel eenvoudig via een formulier op onze website.

http://www.bloemenhove.nl