Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Theorie behalen? Binnen 1 dag!

Sommige mensen zien ontzettend op tegen het halen van het theorie examen. Niet omdat ze het niet kunnen, maar meer omdat ze geen zin hebben om weken in de studieboeken te duiken. Of misschien zijn ze bang dat ze de stof niet op kunnen nemen door dyslexie of faalangst. Bij 123theorie.nl hoef je hier niet zenuwachtig voor te zijn. Hier hoef je niet met je hoofd voor dagen in de boeken te duiken en hier weten ze ook wel raad met faalangst. Zelfs als je slecht bent in de Nederlandse taal, kunnen ze je bij 123theorie.nl een goede slagingskans geven.

De speciale cursus om je theorie te behalen duurt maar een paar uur op één dag. Je wordt tijdens deze dag 100% examengericht opgeleid door professionals. Dit gebeurd op een eenvoudige en grappige manier, maar vooral op een wijze waardoor de leerstof gegarandeerd bij je blijft hangen. Op deze manier is leren voor je theorie ineens geen straf meer. Een theoriecursus in Rotterdam of in één van de andere steden wordt ineens een leuke tijdsbesteding.

Met ezelsbruggetjes en trucjes worden alle regels uitgelegd, zodat je ze niet snel zult vergeten. Binnen een paar uur ben je klaar voor het theorie examen bij het CBR. De kans dat je slaagt, is zeer groot en ga je waarschijnlijk met het gewilde bewijs naar huis. Hoe lang is autotheorie geldig? Anderhalf jaar, dus die tijd heb je om ook je praktijk examen te halen. Haal je het niet in die anderhalf jaar, dan moet je opnieuw je theoriecertificaat behalen.