Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten tafel en stoelen

Een teak tafel is eigenlijk ideaal in alle omstandigheden. Hij heeft niet alleen een warme uitstraling door zijn mooie kleuren, maar is ook nog eens zeer duurzaam. Een tafel van teakhout kan met alle gemak buiten worden geplaatst, het oersterke hout heeft hier helemaal geen problemen mee en de kans dat de tafel wegrot, is zeer klein. Het teak hout is goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden en vraagt eigenlijk weinig onderhoud. Je kunt de tafel en andere teak meubelen dus ook de hele winter buiten laten staan.

Teakhout is ook nog eens een veelzijdig materiaal, waardoor er tal van mogelijkheden en uitvoeringen zijn. Niet alleen kun je een teak tafel kopen in verschillende stijlen, maar ook het type tafel kan verschillen. Zo zijn er robuuste tuintafels van teakhout, maar ook bijvoorbeeld een bijzet tafeltje van hetzelfde materiaal. Of wat denk je van zo’n stoere boomstam tafel? Voor grote groepen eters kan een uitschuifbare teak tafel gemakkelijk zijn, of je kiest er juist voor om die inklapbare tafel er even bij te plaatsen. Keus genoeg op het gebied van eettafels of een ander soort tafels. Alle meubelen worden rechtstreeks vanuit Indonesië geïmporteerd en worden vervaardigd van een hoogwaardige teaksoort, dus met de duurzaamheid zit het wel goed.

Je kunt de tafels online bestellen, maar een kijkje komen nemen in de showroom van 1200 m2 in Naarden kan natuurlijk ook. De meeste artikelen zijn op voorraad en kunnen zo meegenomen worden. Past het niet in de auto? Dan worden ze gewoon thuis bezorgd.

https://www.deteakspecialist.nl/