Eurprivacy.nl
Image default
Eten en drinken

Smakelijk uit eten in Uden

Houd je ook zo van het geluid van de grill? Het sissen van het vet op de plaat en het gerinkel van de tang wanneer het zalige stuk vlees of vis wordt omgedraaid? Wat is nog beter dan deze klanken? Het eten van deze smakelijke gerechten, natuurlijk. Wanneer je uit eten gaat in Uden breng je het beste een bezoek aan Jambon aan het Lieve Vrouwenplein.

Vlees, vis en meer

De chefs van dit restautant bereiden met grote liefde en vakmanschap de allerlekkerste gerechten voor je wanneer je uit eten gaat bij Jambon in Uden. Perfect bereide zalm van de plaat en tonijnsteak voor de visliefhebber, compleet met de juiste vissauzen. Dat klinkt geweldig, toch? Ben je meer een vleeseter, dan kan je kiezen uit een groot aantal opties van heerlijke vleesmaaltijden. De seizoensstoof past perfect bij het weer buiten, de steaks zijn mals en sappig (van rare tot well done, de keuze is aan jou) en zowel de ossenhaas is te combineren met gamba’s of, wanneer je jezelf echt in de watten wil leggen, met kreeft. Wanneer je zelf vegetariër bent, of uit eten gaat met vegetariërs in Uden, dan maken onze koks een prachtige Wellington van courgette waar het water van in de mond loopt.

Kom genieten

Geniet van de geweldige maaltijd van Jambon. Wanneer je bij dit restaurant uit eten gaat in Uden heb je niet alleen de allerbeste maaltijden van de grill, maar geniet je ook van een geweldige ambiance. Met een warm en sfeervol interieur geniet je van een glas fris, bier of wijn terwijl je wacht op je volgende maaltijd. Kom je op zondag? Dan staat er zelfs een heuse band op het podium om knallend je weekend af te ronden. Eten was nog nooit zo lekker. Breng snel een bezoek aan Jambon, hét Frans Italiaans fusion restaurant van Uden.