Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Rijlessen volgen bij Cees Vendrik

Omdat ik nu mijn rijbewijs mag halen ben ik op zoek naar een autorijschool Arnhem. Ik wil graag rijlessen volgen bij een bedrijf dat in Arnhem zit. Dat vind ik wel zo makkelijk aangezien ik daar ook woon. Ik wil graag iemand die mij kan helpen om met spoed mijn rijbewijs kan halen omdat ik deze nodig heb voor mijn werk. Ik werk nu in een magazijn en er wordt binnenkort van mij gevraagd dat ik ook dingen kan bezorgen met een busje. Daar heb ik dan ook mijn rijbewijs voor nodig anders kan ik dit nooit doen en is de kans groot dat zij niets meer aan mij zullen hebben. Aangezien het een leuk bedrijf is en ik daar wil blijven werken wil ik dus met spoed mijn rijbewijs halen bij een autorijschool Arnhem.

Googelen op autorijschool Arnhem

Ik ben gaan Googelen op rijschool Arnhem en kwam al vrij snel uit bij de website van Cees Vendrik. Niet alleen omdat hij een leuke website heeft maar ook een hoog slagingspercentage heeft en veel goede reviews. Daarom ben ik meteen naar Cees Vendrik gegaan en met hem contact opgenomen over wanneer ik kan starten met mijn eerste rijles. Vanwege drukte kwam hier natuurlijk een klein tijdje overheen maar omdat het met spoed was kon ik al snel aan de slag! Ik deed zo een 3 lessen per week zodat we lekker door konden scheuren als het ware. Tot nu toe heb ik erg veel schik van het bedrijf en hoop ik dat ik snel mijn rijbewijs kan halen bij Cees Vendrik.

Autorijschool Cees Vendrik

Ik heb als autorijschool Arnhem, Cees Vendrik gekozen en er is niets om over te klagen. Het is een zeer prettige man en ook erg grappig. Ik kon ook erg veel leren en fouten werd je direct op gewezen, op een prettige manier, zodat je het dan ook echt niet meer kan vergeten. Ik heb zeer prettige lessen gehad en ben dan ook in een keer geslaagd! Als autorijschool Arnhem zou ik Cees Vendrik zeker aanraden!