Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Boomschors van Van Dijk Groothandel

Voor boomschors ben ik naar groothandel Van Dijk BV gedaan. Daar kon ik namelijk voor een relatief lage inkoopprijs erg veel boomschors inkopen. Ik werk zelf voor de gemeente. En het ging dus niet om maar een paar kubieke meter. Maar echt voor een jaar lang bij projecten waar boomschors voor nodig is. Daarom is het zo mooi dat wij een goede deal hebben kunnen sluiten!

Soorten boomschors

Ik kwam op Van Dijk Groothandel BV terecht omdat ik op het internet zocht naar een leverancier van boomschors. Daar had ik van de groenvoorziening van de gemeente namelijk opdracht voor gekregen. Al gauw kwam ik, toen ik op zoek was naar een goede leverancier, Van Dijk Groothandel BV tegen. Daar las ik op de website dat zij verschillende soorten boomschors hebben. Waaronder Franse boomschors. Die staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Zulk soort houtsnippers kunnen vooral goed ingezet worden bij wandelpaden en onder speelgoedtoestellen. En precies daar gaat het onze groenvoorziening om. Daarvoor zoeken zij een goede leverancier!

Ik heb dan ook contact opgenomen met Van Dijk Groothandel BV. Daarbij gaf ik aan voor de gemeente Veenendaal op zoek te zijn naar een leverancier in boomschors. En dat ik daarbij uitkwam bij hun bedrijf. Toevallig was wel dat zij zelf ook in Veenendaal gevestigd zitten!

Hij vroeg mij waarvoor het allemaal nodig is en wat het budget is etc, afhankelijk van het soort boomschors dat gekozen ging worden. Zodoende hebben wij een mooie prijs gemaakt en kon ik met dit geweldige nieuws weer aankloppen bij de opdrachtgever.

Eerste order

Inmiddels is de eerste order bij Van Dijk Groothandel BV voor boomschors vanuit ons al verzonden. Daar zijn wij en zij natuurlijk heel erg blij mee. Er is gekozen voor het Franse soort. En een fractie van 20 tot 40 millimeter.

Wij zijn in ieder geval hartstikke tevreden over hoe voorlopig alles loopt met de bestellingen en het contact met hen. Dus mocht jij op zoek zijn naar een leverancier voor boomschors, ga dan naar Van Dijk Groothandel!