Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

Likes kopen voor Facebook

Facebook pagina’s kunnen we onderscheiden in 2 types. Type 1 is het privéprofiel. Hierbij is er een netwerk aan vrienden. Op dit profiel kun je alle privézaken zetten waaronder je privéleven. Type 2 is het zakelijke profiel, ook wel fanpage genoemd. De zakelijke versie is gratis en is perfect geschikt als verlengstuk van je bedrijf. Naast de posts, kunnen mensen ook de pagina zelf liken. De pagina likes staan rechts in beeld bij een laptop of desktop computer. In het menu vind je een beter overzicht hiervan terug onder de knop ‘vind ik leuks’.

Meer pagina likes

Veel pagina likes op je Facebook pagina zijn van groter belang dan je waarschijnlijk denkt. Het vergroot namelijk je bereik, je geloofwaardigheid en uitstraling en je inkomsten. We nemen als voorbeeld 2 ijssalons als voorbeeld. Salon 1 heeft een FB pagina met 638 likes. Salon 2 heeft 4822 op de teller staan. Beide zijn bij jou in de buurt. Naar welke ga je toe? Misschien is een ijssalon niet het beste voorbeeld, maar je begrijpt waar we naartoe willen. Een logisch gevolg is dat de buitenwereld een ander beeld van je krijgt en daardoor sneller bij jou koopt.

Allerlei soorten likes

Pagina likes welke de vind ik leuk teller ophogen kunnen overal vandaan komen. ze kunnen komen uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, maar ook van heel ver weg. Likes uit het buitenland, ook wel Internationaal genoemd, doet in veel gevallen niet heel veel voor je. 95% van de ondernemers verkoopt namelijk niet aan het buitenland. Zeker niet wanneer je een lokale ijsboer bent. Daarom kun je het beste investeren in Nederlandse Facebook likes. Deze komen uit Nederland waar ook jouw doelgroep zich bevindt. Ga je naar Likes-kopen.nl dan kun je eenvoudig tegen een zeer betaalbare prijs Nederlandse Facebook likes kopen. De mensen zijn 100% echt, 100% actief en 100% van Nederlandse bodem. Benieuwd wat de actuele tarieven zijn? Breng dan eens een bezoekje aan de site en verbaas je over de mogelijkheden.