Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Een kleinschalige zorginstelling in Arnhem

Helaas kent ieder mens het wel: een dierbare wordt dement, voor deze mensen in de omgeving van Arnhem biedt zorginstelling De Harmonie dé oplossing. De Harmonie is een woonhuis en zorginstelling in Arnhem, ook biedt De Harmonie dagopvang aan. Wonen in het woon- en zorghuis van De Harmonie betekent kwalitatief goede zorg, maar ook kleinschaligheid en een prettige omgeving.

Veilige zorginstelling in Arnhem

Wij willen een aantal dingen bieden voor onze bewoners, namelijk kleinschaligheid, een fijne omgeving en een veilig gevoel. Bij zorginstelling De Harmonie in Arnhem zijn dementerenden welkom, het maakt niet uit of u oud of jong bent. Altijd zorgen wij voor onze kernpunten, ons motto is ook wel: ‘’Harmonieus wonen met zorg’’. Wanneer u geïnteresseerd bent om een dierbare bij ons te laten wonen, is het echter wel noodzakelijk dat zij niet meer thuis kunnen wonen en 24-uurs zorg nodig hebben. Doordat wij veiligheid uitermate belangrijk vinden, voldoen al onze kamers aan de hoogste veiligheidseisen die gelden voor kleinschalige woon- en zorginstellingen. Gun uw dierbaren een plek waar zij volledig de aandacht krijgen, een veilig gevoel hebben en leven in een prettige woonomgeving. Neem gerust een kijkje bij zorginstelling De Harmonie in Arnhem!

Dagopvang bij beginnend geheugenverlies of dementie

Zorginstelling De Harmonie in Arnhem is een zorginstelling die zich richt op verschillende aspecten, zo bieden wij ook dagopvang aan. De dagopvang is bedoeld voor mensen die last hebben van beginnend geheugenverlies en/of beginnende dementie. Deze groep mensen is er vaak op tegen om gelijk 24 uur per dag in een zorginstelling te wonen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om dagopvang aan te bieden, zodat deze mensen toch nog langer thuis kunnen blijven wonen. Bij de dagopvang biedt zorginstelling De Harmonie in Arnhem tal van activiteiten aan, deze zijn allemaal afgestemd op de wensen en behoeften van onze cliënten. De dagopvang vindt plaats op iedere doordeweekse dag, behalve woensdag. Voel u welkom om eens een kijkje te komen nemen, neem ook gerust familie mee. Samen zullen jullie onze kleinschaligheid en prettige sfeer ervaren.

Proef gerust onze fijne sfeer

Bent u geïnteresseerd in ons kleinschalige woon- en zorghuis? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, wij zijn gevestigd aan de Huissensestraat 238 in Arnhem. Meer behoefte aan onze dagopvang? Kom dan de sfeer proeven aan de Akkerwindestraat 1. Wij zullen u samen met u en uw familie ontmoeten en alles rustig bespreken onder het genot van een kopje koffie.