Eurprivacy.nl
Image default
Entertainment

Ballonartiest Pieter van Engen zorgt voor hilariteit

Hij mag zeker niet ontbreken op het kinderfeestje van jouw zoon of dochter, ballonartiest (klik hier voor de website) Pieter. Pieter is een kunstenaar pur sang. Hij weet al ruim 12 jaar hoe hij zijn publiek, van jong tot oud, kan vermaken met zijn creaties van ballonnen.  Het jongste publiek heeft echt zijn hart gestolen. Al treedt hij met veel passie en plezier op voor elk publiek en weet hij de zaal te overspoelen met veel gezelligheid. Hij is als ballonartiest voor een heel groot gebied inzetbaar als het om entertainment gaat. Van kinderfeestje tot bedrijfsevenement. Elke show heeft weer andere mogelijkheden waardoor deze naadloos zijn aan te passen aan je persoonlijke wensen. Hierdoor zal elk feest of evenement een unieke happening zijn.

Ballonartiest Pieter is onvergetelijk

Geen enkel publiek zal deze ballonartiest niet snel vergeten! Zijn shows met al zijn exclusieve balloncreaties zijn een lust voor het oog. Ongeacht de leeftijd.  

Vertel hem je droomfiguur en hij maakt het van een ballon. Dit is werkelijk ongekend. Je mond valt ervan open. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland, weet hij als geen ander zijn publiek te vermaken. Hij weet zijn publiek niet alleen als ballonartiest te vermaken, hij maakt ondertussen ook nog grapjes en geeft een ware goochelshow weg! Kortom, met ballonartiest Pieter van Engen wordt jouw bedrijfsevenement, feest, braderie, jubileum, trouwdag, communiefeest een waar spektakel dat je je de rest van je leven zult herinneren.

Ballonartiest Pieter voor je kinderfeestje

Met zijn twee uur durende programma, speciaal voor de (aller)kleinste gasten, weet ballonartiest Pieter zijn jonge publiek te boeien van begin tot eind. Jong en oud(er) kijken met ademloze bewondering naar al zijn speciale balloncreaties. Creaties die hij uiteraard verdeeld onder de aanwezige kinderen in zijn publiek. Van dino tot prinses. Hij laat dromen tot leven komen in zijn unieke ballonnen shows.

Ballonartiest Pieter doet aan teambuilding

Ja, je leest het goed, ballonartiest Pieter kun je als werkgever ook inhuren om je team een boost te geven. Hoe goed ben je als team? Ballonartiest Pieter van Engen weet als geen ander diverse interessante uitdagingen voor je op te zetten. Zodat de teamspirit bij velen weer boven komt. Niet alleen de winnaarsmentaliteit komt zo bovendrijven, maar ook word je uitgedaagd tot een succesvolle samenwerking als team. En dat alles met puur hilarisch vermaak.

Neem gerust contact op met ballonartiest Pieter via zijn website www.ballonnenman.com om jouw wensen met hem door te nemen en te bespreken welke mogelijkheden hij voor je heeft voor jouw evenement, feestje of bedrijf.