Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Lease auto Ford

Bij de meeste automerken is het aantal verschillende modellen waar u uit kunt kiezen als u op zoek bent naar een lease auto zeer uitgebreid. Van kleine, buitengewoon zuinige autootjes tot benzine slurpende monsters waar u op de weg wel de nodige indruk mee maakt. Een automerk wat op dat punt zeker genoemd moet worden is Ford. Het verschil tussen de uitermate sportieve Ford Mustang en de bescheiden maar comfortabele Ford Ka lijkt enorm. Toch zijn deze modellen ontwikkeld door dezelfde fabrikant.

Lease auto Ford

Waar de voorkeur van u en uw medewerkers ook naar uitgaat, bij Autoleasecentrale komen we er samen met u wel uit. Tussen de zeventien Ford-modellen die u bij ons kunt leasen zit er ongetwijfeld wel ééntje waar uw hart sneller van gaat kloppen. Voordat u er met de Ford van uw dromen vandoor gaat moet u zich wel even realiseren dat u als ondernemer het kostenplaatje wel enigszins in het oog moet houden. Ieder heeft natuurlijk zijn of haar eigen budget, maar het is goed te weten dat we bij Autoleasecentrale een oplossing hebben voor zowel de grote als de kleine portemonnee. Zelfs als u hoe dan ook alleen tevreden bent met een Ford.

Ford Ka of Ford Mustang

Om een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden die u hebt bij Autoleasecentrale nemen we twee uitersten als voorbeeld: de Ford Ka en de Ford Mustang. De Mustang heeft een relatief hoge cataloguswaarde en is ook niet al te zuinig. Het resultaat is dat dit model qua bijtelling in de hoogste regionen terecht komt: 25 procent bijtelling. De Ford Ka daarentegen heeft een cataloguswaarde van circa 10.000 euro en een bijtelling van 20 procent (21 procent in 2016). Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen voor modellen als de Ford Mondeo, de Ford Focus of de Ford Galaxy. Meer informatie nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen u graag met advies of een offerte!

http://www.leaseautocentrale.nl