Eurprivacy

Goedkoop auto leasen Friesland

Goedkoop auto leasen, dat wil natuurlijk elke ondernemer. Wanneer u in de collectie auto’s kijkt die Autoleasecentrale u te bieden heeft ziet u ook dat deze ambitie bij ons waargemaakt kan worden. Toch kunnen de kosten die een onderneming voor zijn wagenpark moet maken met “dank” aan de belasting wel een stukje oplopen. Dat heeft vooral te maken met de Motorrijtuigenbelasting die er door de Overheid geheven worden. Goedkoop auto leasen wordt hierdoor zeker niet onmogelijk, maar een goede berekening van de uiteindelijke kosten is wel essentieel. Autoleasecentrale staat vanzelfsprekend klaar om u ook op dit punt uitgebreid te informeren. Goedkoop auto leasen, daar blijft het wat ons betreft niet bij: klanten moeten gedurende de hele leaseperiode tevreden zijn volgens ons devies. 

Motorrijtuigenbelasting

Over een motorrijtuig moet belasting worden betaald (MRB). Daar ontkomt u niet aan, en dit dient u dan ook in te calculeren. De hoogte van de motorrijtuigenbelasting wordt aan de hand van een aantal eigenschappen van een auto bepaald. Belangrijke punten op dit gebied zijn onder andere de co2-uitstoot en het gewicht van de auto. Wilt u goedkoop auto leasen dan is het dus aan te raden een niet te grote, zuinige auto te leasen. Op dat punt heeft Autoleasecentrale een aantal interessante opties voor u die we graag met u bespreken.

Opcenten Friesland

Een belangrijk deel van de motorrijtuigenbelasting wordt niet door de Rijksoverheid maar door de provincie waar uw onderneming gevestigd geheven. Bent u een ondernemer in Friesland dan betekent dat dus dat u af moet tikken richting de provincie Friesland. Deze vorm van belasting staat bekend als “opcenten”. Het bijzondere (en volgens critici achterhaalde) aan deze belasting is dat deze niet in elke provincie gelijk is. Het kan dus best dat u in Friesland duurder uit bent dan bijvoorbeeld in Overijssel. Bij overleg met Autoleasecentrale is het dan ook belangrijk uw vestigingsprovincie te noemen om een goede offerte te krijgen.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl