Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Kom tot rust in dit groene vakantiehuisje

Boek een vakantiehuisje van vakantiepark ’t Eekhoornnest dat midden in de natuur ligt. Aan de zuidkant van het park vindt u een groot bos van de Utrechtse Heuvelrug samen met duinen en heide. Maar aan de noordkant ligt de uitgestrekte Eemdal vallei. Terwijl aan de oostzijde na 3500 meter Amersfoort zich bevindt en aan de westzijden na 1800 meter Soest. Kijk snel of er nog een plekje voor u is in een vakantiehuisje.

Een vakantiehuisje voor de echte natuurliefhebber

Het vakantiepark ’t Eekhoornnest heeft vakantiehuisjes voor de echte natuurliefhebbers. Het ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, zo bent u helemaal omringd door de mooiste natuur van ons kleine kikkerlandje. Dit vakantiehuisje is de home away from home voor de natuurliefhebber. U ontglipt de dagelijkse sleur van werk en drukke omgevingen helemaal in het vakantiepark. U komt helemaal tot rust in de flora en fauna van de omgeving. Naast natuur is het ook mogelijk om de cultuur van de omgeving op te snuiven. Het historische Amersfoort ligt ook vlakbij. Bezoek deze culturele stad en geniet daarna van een drankje op een terrasje. Hierdoor is dit hét vakantiepark voor u. De vakantiehuisjes zijn aangelegd met de natuur in het achterhoofd. Wist u bijvoorbeeld dat de Soester bossen direct achter het landgoed een enorme inspiratiebron voor beroemde kunstschilders als Escher en Rien Poortvliet zijn geweest? Laat u net zo inspireren als deze grootmeesters.

Bekijk snel alle vakantiehuisjes en bungalows

Reserveer snel een vakantiehuisje of een bungalow in het park en kom helemaal tot rust midden in de natuur. Laat u net zo inspireren als de beroemde kunstschilders Escher en Rien Poortvliet. Laat u onderdompelen in de mooie omgeving en wie weet komt er wel een mooi schilderij uit, op zijn minst komt u helemaal tot rust in de groene bossen en de uitgestrekte heide.

https://www.eekhoornnest.nl/