Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Jonge auto leasen zzp met stocklease

Als je je laat informeren over leasen zijn de twee meest bekende vormen waarover gesproken wordt operational lease en financial lease. Maar er is ook een derde vorm van auto leasen zzp. Stocklease.

Wat is stocklease?

Bij stocklease heb je keuze uit auto’s van het laatste model, maar ze zijn al wel gebruikt. Maar nog niet zoveel gebruikt als een doorsnee tweedehands. Een auto uit stocklease is niet minder dan 25 maanden oud en heeft weinig staan op de kilometerstand. Zo’n minder dan 60.000 kilometer. Het zijn dus nog vrije jonge auto’s waar je uit kan kiezen. Nog een voordeel bij stocklease is dat de looptijd van de contracten niet zo lang zijn als bij de andere leasevormen. Een stocklease contract begint al bij 12 maanden. Dat geeft zeker meer flexibiliteit voor een beginnende zzp’er.

Nieuw voor tweedehands bij bestelauto leasen 

Bij stocklease is nog de mogelijkheid om te kiezen tussen financial lease of operational lease. Maar bij veel leasemaatschappijen die stocklease aanbieden wordt operational lease aangeraden. Zo krijg je de voordelen van de alles inbegrepen all-risk verzekering van een operational lease. Maar omdat de auto een tweedehands is zijn de kosten, net als de aftrekposten, lager. Door stocklease vallen veel auto’s ook nog onder de bijtellingsregels van de vorige jaren. Dit kan ook voordelen opleveren voor de zzp’er. Zo rijd je in een nieuwe auto, maar voor een tweedehands prijsje.

De laatste modellen voor jou beschikbaar zoals peugeot partner lease

Er zijn leasemaatschappijen die zich hebben gespecialiseerd in stocklease en dus de nieuwste, jonge auto’s voor je klaar hebben staan. Gewilde merken als Audi of Volvo kunnen zo geregeld worden, wat meteen een goede uitstraling heeft tegenover je klant. Of begin meteen goed met een Mercedes Vito lease. Met genoeg ruimte voor al je apparatuur of spullen om gelijk ter plaatse aan de slag te kunnen.

https://www.bestelautoleasen.com