Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Is een overhemd bedrukken professioneel?

Tegenwoordig bedrukken bedrijven veel bedrijfskleding met hun logo, merknaam, website of andere teksten. Dit doen deze bedrijven natuurlijk niet voor niets. Zij willen natuurlijk professioneel overkomen en zien het ook als een marketinginstrument. Zo kan u als bedrijf voor nieuwe klanten zorgen met nette kleding, maar ook voor terugkomende klanten. Nu zijn er veel kledingstukken waar iedereen het normaal vind om iets op te laten bedrukken, maar zijn er ook kledingstukken waar u het niet vaak op zal zien. In deze blog komt het overhemd aan orde. Kan een overhemd bedrukt worden? Is een overhemd die bedrukt wordt wel professioneel? Dit zijn vragen die hieronder worden behandeld.

Kan een overhemd bedrukt worden?

Ja, een overhemd kan bedrukt worden. Er worden tegenwoordig veel verschillende soorten overhemden aangeboden en veel van deze overhemden zijn zeker te bedrukken. Het is ook zeer interessant om een overhemd te bedrukken, omdat u duidelijk het logo of een naam kan laten terugkomen.

Is een bedrukt overhemd wel professioneel?

Een overhemd is vaak iets wat gebruik wordt om professioneel over te komen. Deze overhemden worden ook vaak onder jasjes gedragen en boven een nette broek met schoenen. Dan is het dus de vraag of het wel professioneel is om een logo of iets anders te plaatsen op het overhemd. Is dat wel zo professioneel? Overhemden laten bedrukken kan erg professioneel zijn. Dit kan het zijn als u het ook goed laat doen en goed kijkt naar de grootte van het logo of andere tekst die u wilt plaatsen. Het is mooi om bij een overhemd subtiel een logo of een website of merknaam terug te laten komen. Als u een te groot logo of iets anders laat drukken, dan verliest het overhemd zijn professionaliteit en wordt de kleding al snel amateuristisch. Ook is het belangrijk dat u kijkt naar de plek waar u de logo of tekst gaat plaatsen. Vaak is het mooi als het subtiel ergens rond de borst zich plaatsvind. Een andere locatie, zoals de buik of achterop de rug wordt ook niet vaak als mooi ervaren. Achter op de rug wordt vaak gezien als een soort van rugnummer van een voetbalshirt. Als u hier rekening mee houdt kan een overhemd zeer professioneel zijn met een logo.

Overhemd laten bedrukken

Een overhemd kan u naast bedrukken ook laten borduren. Borduren straalt nog iets meer luxe en exclusiviteit uit dan laten bedrukken. Borduren is daarnaast ook zeer duurzaam en gaat dus langer mooi mee. Als u de overhemden wil laten bedrukken dan is het wel verstandig om dit te laten doen door een professionele partij. Op hurricane.nl kunt u bijvoorbeeld een overhemd mooi laten bedrukken. Deze partij heeft veel ervaring in het bedrukken van kledingstukken en zo kunt u dus precies aangeven wat uw wensen zijn.