Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Uw woning verkopen, zelf doen of uit handen geven?

Zelf woning verkopen

Wilt u zelf uw woning verkopen omdat u geen belang heeft bij hoge makelaarskosten en een langdurig verkooptraject? Tegenwoordig kiezen veel Nederlanders om deze reden voor deze keuze. Deze manier van verkopen maakt het ook nog eens een stuk eenvoudiger. Een nog eenvoudigere optie is om uw woning te verkopen aan een makelaar. Door middel van deze mogelijkheid bent u verzekerd van een directe en snelle verkoop. Tevens bestaat het u ook nog eens een hoop moeite. Door u aan te melden bij De Nationale Vastgoedportefeuille, kunt u gratis een geheel vrijblijvend bod ontvangen.

 

Welke voor- en nadelen neemt u bij deze keuze in overweging

Wanneer u voor deze optie kiest zijn de voordelen dat u duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart, u kunt bezichtigingen zelf inplannen (hierbij hoeft u geen rekening te houden met werkuren; bezichtigingen kunnen worden ingepland buiten de werkuren, dus ’s avonds of in weekenden) en ten slotte is zelf uw woning verkopen vrij simpel in de huidige huizenmarkt (dit komt door het enorme tekort aan woningen).

De nadelen die bij het zelf verkopen van uw huis naar voren komen zijn dat u zelf geen professionele makelaar bent, u bent niet gewend te onderhandelen over de prijs (u kunt een taxateur inschakelen om te zorgen dat uw huis voor een goede prijs op de markt komt, maar bij het krijgen van een bod is het moeilijk in te schatten of het bedrag realistisch is) en ten slotte kent het regelen van een koopcontract valkuilen.

 

Huis verkopen aan een makelaar

Wanneer u uw huis gaat verkopen, bent u geen makelaarskosten kwijt en ontvangt u geheel gratis en vrijblijvend een bod zonder voorbehouden. Hierdoor bent u dus verzekerd van de overdracht en kan deze indien gewenst ook nog eens snel plaatsvinden.

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/