Eurprivacy.nl
Image default
Sport

Hoe FIFA points kopen?

Hoe koop je FIFA Points?

FIFA Points kopen doe je voor het spel FIFA 17 of FIFA 18. Deze voetbalspellen zijn razend populair geworden in de afgelopen jaren. De game bestaat uit meerdere onderdelen. Zo kunnen spelers een carrière opbouwen als manager of als jonge speler, een verhaallijn spelen in the Journey met Alex Hunter of online een team samenstellen in FIFA Ultimate Team. Met name het laatste is erg populair bij de fanatieke FIFA gamers. Je kunt hier spelers kopen in de vorm van kaarten. Deze kaarten kun je onder andere kopen met goedkope FIFA points.

PlayStation 4

De makkelijkste manier om FIFA points PS4 kopen is met een Points account. Dit soort accounts zijn erg in trek bij de spelers. Je koopt bij een aanbieder een aantal points dat je wilt hebben op een account, rekent af en je krijgt een mail met daarop jouw nieuwe account. Deze manier van FIFA points kopen is erg goedkoop vergeleken met de optie die EA in het spel zelf biedt.

Xbox One

Voor Xbox One FIFA points is het nog makkelijker om ze te kopen. Je kunt namelijk eenmalig points van een oudere versie overzetten naar een nieuwe versie. Je koopt dus een nieuw account voor de versie ervoor. Wil je bijvoorbeeld FIFA 18 points hebben op de Xbox One, dan koop je een points account voor FIFA 17. Je krijgt dan vanzelf de melding als je voor het eerst inlogt bij FIFA 18 of je de points over wilt zetten. Ideaal dus.

Points kopen versus coins kopen

Sommige mensen vinden het prettig om direct points te kopen, anderen hebben liever FIFA coins op hun account. Voor de allergoedkoopste coins kun je het beste en kijkje nemen op FIFA coins Deals NL. Zij vergelijken alle aanbiedingen van coins en hebben kortingsbonnen voor zowat iedere aanbieder. Doen dus!

 

https://fifapointskopen.nl/