Eurprivacy.nl
Image default
Huishoudelijk

Experts staan je bij bij aanschaf van een elektrische boiler.

Experts staan je bij bij aanschaf van een elektrische boiler.

 

Stel, je zoekt een elektrische boiler. Of een elektrische cv ketel maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Of je weet niet welke het meest geschikt is voor jouw situatie.

Ga dan eens kijken op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Op deze website vind je namelijk een verdomd handige hulpje. 
Zij hebben een online boiler calculator. Het werkt heel eenvoudig; je vult in wat voor douchekop je hebt, met hoeveel personen je woont en hoe lang er gedouched wordt. Aan de hand van deze gegevens wordt berekend wat voor jouw de meest geschikte boiler of cv is. 

Er is voldoende keus op de website van elektrischeboiler.eu. Er zijn close-in boilers van 5 of 10 liter van het merk Lemet. Deze boilers hebben een dikke plyuretaan foam isolatiewand die ervoor zorgt dat het water in de boiler lekker lang warm blijft, zo bespaar je ook op de energiekosten.

Van hetzelfde merk Lemet is er tevens een zogenoemde EcoWay boiler te koop. Deze elektrische boiler is computergestuurd en meet aan de hand van je huishoudgewoontes de beste tijd voor het wel of niet verwarmen van het water. Dit draagt ook weer bij aan de energiebesparing.

Een ander merk op de website is Wesen. Dit merk is ontstaan doordat een tal van technisch specialisten de koppen bij elkaar gestoken hebben en een boiler ontwikkelden die technisch gezien een stuk beter is geworden dan de elektrische ketels die reeds op de markt waren.

Deze elektrische boilers hebben dan ook het hoogsthaalbare energielabel op dit moment verkrijgbaar, een label A/B. De elektrische boilers van Wesen zijn voorzien van een dubbele tank, plat uitgevoerd met een diepte van nog geen 28 cm en hebben een met titanium versterkte binnenketel.

Ook het merk Ariston staat op de site van elektrischeboiler.eu en heeft elektrische boilers met een fraai strak design en zijn uitgerust met een slimme controller waardoor besparingen op de stroomkosten tot wel 60% te halen zijn.

Het is dus zeer de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan deze duidelijke webite die bol staat van elektrisch aangedreven apparatuur, overal staan Nederlandstalige handleidingen bij, alles is super scherp geprijst en kan je de volgende dag al in huis hebben.

Een dikke aanrader dus!

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home