Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

Een event bureau nabij Amsterdam: PR voor elk budget

Triple P Entertainment in de buurt van Amsterdam is hét event bureau voor bedrijven in de entertainmentbranche. De juiste PR vinden kan een heel gedoe zijn. Je wilt iets wat een hoop mensen aanspreekt zonder te veel uit te geven en je wilt iets wat past bij wat je wilt promoten. Investeren in acties die te weinig opleveren is een risico dat je liever niet loopt. Bij Triple P entertainment wordt PR aangeboden van vele soorten, ook voor een kleiner budget. Zij ontwikkelen scherpe, gerichte acties om de boodschap de wereld in te krijgen zonder alles uit de kast te hoeven trekken. Er wordt bijvoorbeeld ‘free publicity’ ingezet om zonder hoog prijskaartje reclame te kunnen maken.

Gericht op de doelgroep

De sleutel van doeltreffende promotie is het gericht weten aan te spreken van de doelgroep. Triple P entertainment is een ster in inzetten waar de opbrengst het grootst is. Het event bureau nabij Amsterdam weet hoe je met een goed bericht op de juiste plaats de boodschap overbrengt. Bij sommige bedrijven of producten past het daarnaast ook beter om geen grote PR stunt of evenement op te zetten, maar gebruik te maken van bijvoorbeeld de vele mogelijkheden die sociale media brengen. Op sociale media kan doelmatig de gewenste groep worden aangesproken en daar weet het team bij het event bureau in de buurt van Amsterdam wel raad mee.

Mogelijkheden van pers

De pers kan op diverse manieren worden ingezet om met een klein budget publiciteit te krijgen voor iets. Een goed geschreven bericht naar het juiste tijdschrift kan al veel belangstelling opleveren, maar ook het verzorgen van bijvoorbeeld interviews levert publiciteit op. Event bureau Triple P Entertainment heeft een breed persnetwerk en weet dat doeltreffend in te zetten. Als op de juiste plek over jouw bedrijf, product of evenement geschreven wordt zit je goed en hoeft je geld verder niet naar grote acties te gaan.

https://triplepentertainment.nl

Gerelateerde artikelen

De typerende grafische prints van Marc Cain

Wat is een auto wrap en waarom wil je er een voor je bedrijfswagen?

Reclame in de lucht werkt