Eurprivacy.nl
Image default
Woningen

De werkzaamheden van een VvE

Het kopen van een appartement

Zodra u in Breda een appartement in een appartementencomplex koopt, wordt u niet alleen eigenaar van het appartement, maar wordt u ook lid van de VvE beheer Breda(Vereniging van Eigenaren). Aan de vereniging betaalt u maandelijks een vast bedrag. Dat bedrag wordt door de VvE beheer Breda besteedt aan het onderhoud van het gebouw. De VvE beheer Breda zorgt ervoor dat de gemeenschappelijke delen van het gebouw goed worden onderhouden. Onder de gemeenschappelijk delen verstaat men alle delen die door de bewoners van de appartementen worden gebruikt.

De VvE (Vereniging van Eigenaren)

De VvE beheer Breda zal de maandelijkse bedragen, die betaald worden, beheren. Voor het onderhoud worden door het bestuur schoonmaakbedrijven ingehuurd die onder andere het trappenhuis, hal, overloop en dergelijke goed schoonhouden. Het schoonmaakbedrijf zal ervoor zorgen dat alle gemeenschappelijke delen er mooi schoon uitzien. Voor het technische gedeelte van het gebouw, waaronder de lift valt, wordt een gespecialiseerd bedrijf ingehuurd. Zij zorgen ervoor dat de lift op vaste tijden wordt gecontroleerd. Ze moeten ervoor zorgen dat er zo min mogelijk storingen zullen optreden. Ook het onderhoud van bijvoorbeeld de kozijnen zal door de VvE ingepland moeten worden.

Jaarlijkse vergadering

Jaarlijks wordt er door het bestuur een ledenvergadering voor het appartementencomplex georganiseerd. De leden zijn de bewoners van de appartementen van het appartementencomplex. Tijdens de vergadering wordt er een overzicht getoond wat er aan financiële middelen is binnengekomen en wat er is uitgegeven. Ook zal er via het verslag worden getoond wat er gespaard wordt voor eventuele onverwachte kosten. Daarbij kunt u denken aan een stormschade van het dak. Ook zal het bestuur een goede verzekering moeten afsluiten.

Te veel werk voor het VvE beheer Breda

Wanneer het bestuur het bijhouden en uitbesteden van werkzaamheden te veel werk vindt, kan dat worden uitbesteedt. De Geen Gezeur Groep is een van de weinige en eerste gekwalificeerde dienstverleners voor de VvE. De activiteiten die door de Geen Gezeur Groep moeten worden gedaan, worden tijdens het overleg met het bestuur van de VvE beheer Breda, afgestemd op de specifieke wensen en de vaardigheden van de klant. Op deze manier is het hele onderhoud van het appartementencomplex in goede handen.

https://geengezeur.nl/