Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

De kloostertafel is een tafel met een verleden

Bent u op zoek naar een stevige en robuuste eiken tafel die echt als blikvanger in uw interieur kan functioneren, maar die toch ook praktisch en stevig is? Dan is de kloostertafel de perfecte optie. Dit is een stevige, authentieke tafel die in ontwerp gebaseerd is op middeleeuwse tafels zoals je die in kloosters vindt. Monniken werkten er urenlang aan, en de kloostertafel is dan ook bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik. Urenlang tafelen, of een groot project uitwerken met voldoende werkruimte? Met de kloostertafel kan het allemaal.

 

Verschilkende modellen, houtsoorten en afwerkingen

De kloostertafel bestaat in meerdere modellen. Met of zonder tussenbalk? Met gekruiste poten of eerder met vier losse poten? Alles is mogelijk; het hangt er maar net vanaf wat in uw interieur het beste staat. Ook valt er eindeloos te variëren met de verschillende houtsoorten die we beschikbaar hebben. Een eikenhouten tafelblad heeft weer een heel andere uitstraling dan een blad dat van oud steigerhout gemaakt is, om maar iets te noemen! En een afwerking met olie wekt weer een heel andere indruk dan een tafel die van ruw onbewerkt hout gemaakt is. Tel daar nog eens bij op dat u ruime keuze heeft uit verschillende stoelen en banken, en u begrijpt dat u  met deze tafels echt een hoogstpersoonlijke eethoek kunt creëren!

 

Alle maten mogelijk

Kloostertafels kunnen een heel gemiddeld formaat hebben, zodat ze mooi in een kleinere kamer of woonkeuken passen. Het is echter ook zeker niet ongebruikelijk om voor een flink groot model te gaan; kloostertafels worden niet voor niets ook wel eens als kasteeltafels omschreven. Als u de ruimte heeft, behoort een meterslange tafel dus ook zeker tot de mogelijkheden! De zware poten en tussenbalken zorgen in dat geval voor de stabiliteit die voor deze tafelsoort juist zo kenmerkend is.

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden die kloostertafels u bieden? Of overweegt u om een kloostertafel of onze collectie aan te schaffen, maar wilt u er graag meer over weten? Neem dan vooral contact op met onze medewerkers, die u graag verder helpen!

https://www.tafels99.nl/