Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

Creëer verfrissende content en een heldere boodschap met een animatievideo

Animatiefilms zijn sinds jaar en dag hartstikke populair in de bioscoop. Maar ook online zijn animatievideo’s razend populair. Zo’n video is de perfecte wijze om een verhaal helder en op een laagdrempelige manier over te brengen. Denk aan een animatievideo voor een bedrijfspresentatie, het uitleggen van een lastig bedrijfsproces of het presenteren van nieuwe beleidsplannen. Zoek je een videoproductiebedrijf voor het laten maken van een animatie? Benader dan Playforward. Deze specialist produceert uiteenlopende video’s. Denk hierbij aan:

  • Dronevideo’s
  • Interactieve video’s
  • Bedrijfsvideo’s
  • Animatievideo’s

Unieke animatiestijlen bij het laten maken van een animatie

Van 3D- en 2D-animaties tot animaties met verbluffende typografie en animaties met specifieke karakters. Animatievideo’s zijn er in alle maten en vormen, waardoor ze breed inzetbaar zijn. Je presenteert jouw verhaal op originele wijze, waarbij logo’s en andere symbolen verwerkt kunnen worden. Op die manier wordt elke video volledig in jouw huisstijl aangeleverd.

Maatwerk binnen één maand

Bij het op maat laten maken van een animatie hanteert Playforward de volgende werkwijze:

  • Week 1: er wordt gestart met een brainstormsessie om jouw ideeën te bespreken. Na deze sessie wordt er een helder script geschreven.
  • Week 2: aan de hand van het script wordt er een storyboard gemaakt in een stijlontwerp.
  • Week 3: zodra het storyboard klaar is, start het animeren van jouw video. Tijdens dit proces krijgt jouw video dankzij muziek, geluidseffecten en een voice-over echt vorm.
  • Week 4: als de eerste versie klaar is, beoordeel jij de animatievideo. Daarna verwerkt de specialist jouw feedback, zodat de animatie helemaal naar wens is. Tot slot wordt jouw video opgeleverd.

Zie jij een animatievideo wel zitten?

Of jij nu werkt voor een multinational in Eindhoven of voor een lokale onderneming in Groningen. De videospecialisten van Playforward werken voor zowel kleine als grote bedrijven door heel Nederland. Zij denken graag mee over het visualiseren van jouw boodschap.