Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Maak je huis decemberklaar

Maak je huis decemberklaar. Wanneer de feestdagen voor de deur staan is het heerlijk om je huis een beetje gezelliger te maken. De decemberdagen staan bekend als de donkere dagen, maar dat hoeft niet te betekenen dat het ongezellige dagen zijn. De donkere dagen voor kerst zijn dagen waarin je je huis juist meer gezellig kunt maken dan dat het ooit is geweest. Wanneer je je kamer opdirkt met watt extra verlichting, heb je helemaal geen last meer van die donkere dagen. Dan maak je het juist lichte dagen. Je kunt ook in plaats van de bekende standaard kerstversieringen kiezen voor kerstversieringen die hun inspiratie wel hebben van de klassieke kerstverzieringen maar die hier en eigen draai aan hebben gegeven. Denk hierbij aan de kerstboom met sneeuw, de kerstboom kennen we allemaal, maar de kerstboom met sneeuw zorgt toch even voor een meer realistische ervaring.

Maar buiten de kerstversieringen kun je het huis op allerlei manieren verhullen in een heuse winterige sfeer. Je kunt op de eettafel een mooi kerststuk maken. Het enige dat je hierbij nodig hebt is een mooie grote schaal waar je een aantal kaarsen op neerzet. Vervolgens kun je dennenappels tussen de kaarsen leggen of een aantal kerstballen. Je kunt zelf van alles verzinnen.

Denk je dat jouw kamer wellicht iets te klein is voor al die kerstversiering? Je kunt altijd nog de kamer versieren met een kleine kunstkerstboom. Deze nemen uiteraard minder ruimte in dan de grotere bomen. Maar kunnen je huis net zoveel kerstsfeer geven!

Als je denk dat je zelfs ruimte te kort komt voor een kleine kerstboom, dan kun je ook een kerstboom op een doek proberen. Een kerstoom op een doek is misschien aan het begin een beetje wennen. Vervolgens kun je hier ook gewoon de stekker in het stopcontact doen en je heb dezelfde lampjes als ja in een normale kerstboom hebt.