Eurprivacy.nl
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus

Bij brievenbusbanket.nl verstuurd u ambachtelijk gebak in brievenbus doosjes door heel Nederland. Aangezien het ambachtleijk gebak van brievenbusbanket.nl zó ontworpen is dat het in brievenbus doosjes past, past het ook door de brievenbus van de ontvanger. Een groot voordeel aan deze manier van leveren is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om op de bezorger de wachten. Hierdoor kan je de ontvanger dus veel makkelijker verrassen met een heerlijk en ambachtelijk gebakken brievenbus cadeau, een brievenbus taartje van brievenbusbanket.nl

Verschillende soorten en maten

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig vier verschillende soorten brievenbus taart ontwikkeld dat u kunt bestellen op de webshop van brievenbusbanket.nl, zo kunt u kiezen uit:

  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Kaneel Banket
  • Haagsche Hopjes Banket
  • Chocolade Banket
  • Combinatiebox

Alle soorten brievenbustaart zijn verkrijgbaar in verschillende maten doosjes die door de brievenbus passen, zo kunt u bij een combinatiebox tot wel vier soorten ambachtlijk gebak in hetzelfde doosje laten leveren dat door de brievenbus past.

Zakelijk

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grotere zakelijke bestellingen. Zo hebben we inmiddels al meerdere bedrijven en kantoren erg gelukkig kunnen maken met onze dienst voor thuiswerkend personeel of collega’s. Aangezien uw personeel of collega’s al een lange tijd thuiswerken in verband met de huidige maatregelen missen ze vaak het persoonlijk contact en sociaal contact van de werkvloer, door het sturen van een brievenbus taartje met een persoonlijk ansichtkaartje bijgevoegd kunt u uw personeel of collega’s een hart onder de riem toewensen of ze complimenteren met het goede werk dat ze verrichten.

Ook is het mogelijk om uw zakelijke partners en relaties een relatiegeschenk van brievenbusbanket.nl te geven. Deze moderne manier van een relatiegeschenk wordt stukken beter ontvanger dan de zoveelste pen, agenda of kalender in huisstijl. De ontvangers van de taart door de brievenbus zullen het enorm waarderen en zeker een origineel idee vinden. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor een passende offerte op maat, u krijgt doorgaans antwoord binnen twee uur.

https://www.brievenbusbanket.nl/