Eurprivacy.nl
Image default
Telefonie

3CX van NuCall.nl

De 3CX software van NuCall.nl is zeker een aanrader. Het afgelopen jaar zal de geschiedenisboeken ingaan als een zeer bijzonder jaar. Zo zijn er dingen gebeurd die we niet aan zagen komen en dit heeft on dagelijks leven enorm veranderd. Ondanks dat bepaalde gebeurtenissen, zoals het coronavirus, invloed hebben op de mensen die het getroffen heeft. Heeft dit virus ook invloed gehad op alle andere mensen eromheen. Zo moest iedereen thuiswerken en zijn vele bedrijven gesneuveld. Zelf werk ik bij een bedrijf die ook erg veel moeite had tijdens deze periode. Het probleem dat naar voren kwam was namelijk dat wij niet voorbereid waren op zo’n drastische verandering. Zo werkte onze communicatiemiddelen niet goed genoeg, en waren onze systemen niet optimaal. 

Oplossing

Om hier een oplossing voor te vinden werd ik benaderd. Ik kreeg de opdracht om een bedrijf te vinden die ons kon helpen om door deze lastige periode te komen. We waren echt toe aan een nieuw systeem die alle communicatiemiddelen met zich meenam. Na een poosje gezocht te hebben kwam ik terecht bij NuCall.nl en hun 3CX service. 

3CX software van NuCall.nl

De 3CX software van NuCall biedt allerlei soorten communicatiemiddelen op één plek aan. Daarnaast zal er een nieuw systeem komen die jou zult helpen tijdens het proces. Toen ik me verder verdiepte in 3CX werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot dit snel terug te rapporteren naar mijn leidinggevende. Ze vertelde me dat ze er eens goed naar gingen kijken.

Resultaat van 3CX software

Tot mijn grote geluk besloten mijn leidinggevende om de 3CX software van NuCall.nl in te schakelen. Ik merkte meteen groot verschil. De communicatie werd enorm veranderd, en de resultaten werden beter. De 3CX software van NuCall.nl hebben een enorm verschil gemaakt. Ik zou 3CX aan iedereen aanraden en ben hen hier enorm dankbaar voor. 

NuCall.nl

Ook over NuCall.nl ben ik enorm tevreden. Ze zijn een zeer professioneel bedrijf dat streeft naar innovatie en vernieuwing. Daarnaast strijden ze ervoor om voorop je concurrentie te lopen. Als je dit ook wilt, dan is NuCall.nl zeker een aanrader. Ik ga NuCall.nl zeker in de gaten houden.