Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

Zorg voor uw voeten: draag Puma of Timberland werkschoenen tijdens het werk

U zorgt optimaal voor uw voeten als u Puma of Timberland werkschoenen draagt. Uw voeten hebben het gedurende een werkdag vaak zwaarder dan u denkt. Als u voor uw werk veel moet lopen en staan, is dat zeker het geval. Als u dan niet de juiste schoenen draagt, bestaat de kans dat u last van uw voeten of rug krijgt. Daarnaast is het in veel bedrijfstakken belangrijk om schoenen te dragen die beschermen tegen vocht, kou of juist warmte, bijtende stoffen of zware voorwerpen die op uw voeten terecht kunnen komen. Puma en Timberland werkschoenen voldoen aan al deze veiligheidseisen.

Kies eenvoudig de Puma of Timberland werkschoenen die past bij uw beroep

Puma en Timberland werkschoenen zijn bij Mallegrom Veiligheidsschoenen verkrijgbaar met verschillende veiligheidskenmerken. Deze worden aangeduid met een S-code. Zo is de S1 schoen bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de logistiek, in een fabriekshal of werkplaats. Maar ook in de zorg worden ze graag gedragen. Deze schoenen bieden optimale bescherming aan uw voeten en zijn vooral bedoeld voor een droge omgeving. Werkt u buiten, zoals schilders, bouwvakkers, hoveniers en havenarbeiders dit doen? Dan is een S3 werkschoen aan te bevelen. De S3 werkschoenen voldoen aan de hoogste eisen en hebben als extra eigenschap een waterafstotende schacht zodat u onder alle omstandigheden droge voeten houdt. De beschermende neus van deze werkschoenen is uiteraard ook onmisbaar.

Waar kan ik de perfecte werkschoenen goedkoop bestellen?

Puma en Timberland werkschoenen zijn scherp geprijsd bij de specialist Mallegrom Veiligheidsschoenen. Zeker als u online winkelt en de prijzen vergelijkt van verschillende aanbieders. Bij deze aanbieder slaagt u altijd als u werkschoenen van bijvoorbeeld Timberland of Puma wilt kopen. Hier vindt u het complete assortiment aan werkschoenen die hoge prestaties aankunnen, voor zowel dames als heren. Kies de voor u geschikte werkschoen en bestel direct online. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen afgeleverd bij u thuis of bij uw bedrijf. Uiteraard kunt u ook zakelijk bestellen, bijvoorbeeld voor uw medewerkers. U kunt uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice voor deskundig advies.