Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Wat zijn labelprinters?

Het printen van etiketten vindt plaats door middel van labelprinters. Met deze kleine computers worden teksten op zelfklevend papier of karton uitgedraaid om zo een sticker te kunnen maken. Labels als deze kunnen vaak niet door een gewone printer gemaakt worden, vandaar dat de labelprinter de perfecte uitkomst biedt.

Stickers die door deze speciale printer worden gemaakt kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Denk aan het organiseren van je kledingkast door een label te maken voor de verschillende lades in je kast. De zelfklevende sticker geeft zo aan waar je sokken liggen, zonder dat je eerst vier verschillende lades hoeft open te trekken.       

Welke soort labelprinters zijn er?

Printers als deze variëren van kleine printers om thuis te gebruiken tot gigantische machines die in fabrieken opgesteld staan. De printers die thuis kunnen worden gebruikt zijn vaak in staat om kleine etiketten mee te kunnen printen. Denk aan een adressticker op een pakketje dat je naar iemand wil versturen.

Deze printers zijn vaak erg goedkoop, in tegenstelling tot de printers die in grote fabrieken worden gebruikt. Deze machines zijn vaak erg groot en in staat om grote en lastige projecten mee uit te voeren. Daarnaast zijn deze printers soms voorzien van wieltjes om ook projecten op bepaalde locaties mee te kunnen uitvoeren.       

Waar koop je een labelprinter?

Een kleine printer voor het uitdraaien van simpele stickers om bijvoorbeeld je kledingkast mee te ordenen is verkrijgbaar in verscheidene winkels. Vaak bieden boekenhandels of bedrijven die gespecialiseerd zijn in elektronica zulke labelprinters aan. Daarnaast is het ook mogelijk om de printer online te bestellen.

Het enige wat je dan hoeft te doen is de printer als zoekwoord in te voeren en vervolgens de printer naar wens te bestellen.

https://www.optimumgroup.nl/printers-en-linten