Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

Wat is RPA software

RPA software staat voor Robotic Process Automation, dit vertaald naar het Nederlands naar robotprocesautomatisering. Met deze robotprocesautomatisering kan je veel voorkomende acties binnen je bedrijf automatiseren met speciale software. Deze software zorgt ervoor dat je zelf minder hoeft te doen en je op andere taken kan focussen. Veel voorkomende en herhalende taken komen vaak voor bij informatieafdelingen, klantcontactcentra en bij de klantservice. Door gebruik te maken van RPA software kan je bepaalde vaak herhalende taken automatiseren en uiteindelijk het werk verlichten. Hieronder lees je hier meer over en je leest iets over pagamento.

Voorbeelden van RPA software

RPA software komt in nu al in allerlei vormen een veel voorkomend voorbeeld van Robotic Process Automation (RPA) zijn chatbots. Chatbots worden tegenwoordig vele gebruikt op websites, webshops en platformen, zoals Facebook. Deze Chatbots zijn vaak domme en platte robots, maar door RPA software toe te voegen kan deze robot leren door middel van een algoritme, zodat bepaalde vragen die consumenten hebben makkelijk beantwoord kunnen worden. Dit wordt vooral gedaan zodat werknemers, maar steeds bezig zijn met dezelfde vragen te beantwoorden. Je kan deze chat bots ook inzetten om bijvoorbeeld een tafel te reserveren in een restaurant. Je kan dan als consument eenvoudig je gegevens achter laten en de chatbot verwerkt dit in het systeem van het restaurant.

Wat is Pegamento

Pegamento is een software bedrijf gevestigd bosrijke Breul in Zeist. Pegamento heeft meer dan 16.000 robots ontwikkeld en heeft meer dan 225.000 web gebruikers. Het bedrijf Pegamento heeft een beeldherkenning systeem ontwikkeld met kunstmatige intelligentie software. Met deze software kunnen ze op een veilige manier bruggen bedienen en hebben met deze software de Rijkswaterstaat challenge detectie gewonnen. Verder hebben ze ook robotisering voor het onderwijs ontwikkeld.

Wat is kunstmatige intelligentie?

Kunstmatige intelligentie is het intelligenter maken van computer software. Door middel van algoritmes leren ontwikkelaars computers hoe ze bepaalde data moeten verwerken, zodat de wereld dagelijkse taken geautomatiseerde kunnen worden. Kunstmatige intelligentie komt tegenwoordig in verschillende vormen. Hierbij kan je denken aan chatbots die kunstmatige intelligentie gebruiken. Maar ook intelligente assistenten, zoals Siri. Door gebruik te maken van data science kan deep learning en machine learning toegepast worden. Als dit gedaan is wordt kunstmatige intelligentie ontstaan.  

https://www.pegamento.nl/robotic-process-automation/

Gerelateerde artikelen

Printers zonder cartridges of inktpatronen

ervaring met Cube Array powerbank

Een oude telefoon inleveren voor geld