Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

De verschillende televisie merken in 2022

Televisie is een van de meest populaire vormen van entertainment ter wereld. Het bestaat al een lange tijd en het zal niet snel ergens heen gaan. Er zijn veel verschillende merken televisies op de markt, maar sommige zijn beter dan andere.

De beste televisiemerken worden meestal bepaald door hun kwaliteit, prijs en functies. De beste merken hebben schermen van hoge kwaliteit en bieden een breed scala aan functies die televisie kijken leuker maken. Ze zijn ook meestal duurder dan andere merken, maar ze zijn het waard omdat ze langer meegaan en een betere kijkervaring bieden.

Sommige mensen denken misschien dat alle televisies gelijk zijn gemaakt, maar dit is helemaal niet waar. De beste merken bieden veel betere kwaliteit dan andere merken en gaan ook veel langer mee.

De volgende lijst bevat enkele van de beste televisiemerken die momenteel op de markt zijn:

  • Sony
  • Samsung
  • LG
  • Panasonic

Sony

Sony is al tientallen jaren een toonaangevend bedrijf in de tv-industrie. Ze hebben een breed scala aan tv’s om uit te kiezen, maar welke is de beste?

De Sony Bravia X900E is het vlaggenschip van Sony en biedt een uitstekende beeldkwaliteit met zijn 4K-resolutie en HDR-compatibiliteit. Het heeft ook een geweldige geluidskwaliteit met zijn Dolby Atmos-luidsprekers. Het enige nadeel is dat het niet zo betaalbaar is als andere modellen.

De Sony Bravia A1E biedt een uitstekende beeldkwaliteit met zijn 4K-resolutie en HDR-compatibiliteit, maar heeft geen Dolby Atmos-luidsprekers zoals de X900E. Het is ook goedkoper dan de X900E, dus als u op zoek bent naar iets goedkopers, is dit misschien uw beste optie. Televisies van Sony zijn regelmatig te vinden tussen lijsten met de beste 43 inch tv’s.

Samsung

Ook Samsung bevat geweldige Smart TV’s die draaien op het Tizen smart platform. Zo is de Samsung QLED 65Q80A een populaire 65 inch televisie van dit moment. Deze heeft een 4K (UHD) LED scherm, een uitstekende beeldkwaliteit en er is ook niets mis met het geluid. Heeft u iets minder budget dan kunt u kiezen voor de Samsung Crystal UHD 43TU7020 uit 2020. Deze heeft ook een 4K scherm, maar is een maatje kleiner met 43 inch.