Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Met een BBQ Boot door de grachten van Amsterdam varen!

BBQ Boot Amsterdam

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de BBQ Boot door een tocht door de haven van Amsterdam echt iets voor u! Ga dan heerlijk met ons varen en stap aan boord van ons 3-deks partyboot. Wat een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje. Geniet van een drankje en de BBQ in een ongedwongen sfeer. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangement aan, want aan de bemanning zal het niet liggen

Unieke locatie op het water

Nu het vaccineren voorspoedig verloopt en er bijna 6 miljoen prikken gezet zijn en er dus licht is aan het einde van de tunnel komt, kunnen wij weer voorzichtig bedenken wat we straks gaan doen en wat we het afgelopen jaar gemist hebben. Op zoek naar een mooie, unieke locatie? Dan is Event op het Water Event op het Water de juiste partij voor u!

Diverse BBQ arrangementen

We hebben daarom voor u verschillende BBQ Arrangementen voor jullie samengesteld waar u helemaal in de watten gelegd wordt door ons. Op de BBQ Boot Amsterdam kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht wat de grachten van Amsterdam hebben of dat u met de één van onze grotere boten over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Hoe lekker en uniek is het dat u aan boord staat met een lekker achtergrondmuziekje, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten.

Ook voor grote groepen

Met tien verschillende Partyboten en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen. We kunnen aan boord tot wel 700 gasten verwelkomen. Bovendien heeft elke boot haar eigen unieke kenmerken. Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een prachtig uitzicht en natuurlijk van uw genodigden. Wij zullen u niet teleurstellen! Kijk snel op BBQ Boot Amsterdam voor meer informatie. Graag helpen wij u verder en gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

https://eventophetwater.nl/