Eurprivacy.nl
Image default
Woningen

Waarom sfeerhaarden ideaal zijn voor de woonkamer

De woonkamer is natuurlijk een plek die erg gezellig moet zijn, het is namelijk de plek in je huis waar iedereen moet samenkomen. Je maakt je woonkamer echt gezellig en sfeervol door er een sfeerhaard in te plaatsen, een sfeerhaard straalt namelijk luxe en rust uit. Hieronder kun je meer lezen over de sfeerhaarden en waarom ze perfect zijn voor in de woonkamer. 

Geen schoorsteen

Toch wel het grootste voordeel van een sfeerhaard is dat er geen schoorsteen voor hoeft worden geplaatst, het is hierdoor dus mogelijk om de sfeerhaard op iedere mogelijke plek te plaatsen. De sfeerhaard hoeft dus niet perse in de woonkamer te staan, in de slaapkamer of op kantoor staat een sfeerhaard ook erg goed. Door een sfeerhaard op kantoor te plaatsen creëer je toch een huiselijke sfeer, dit kan de werksfeer ook erg verbeteren. 

Hoe worden de vlammen gemaakt?

De vlammen in de sfeerhaard worden gemaakt door led-lampjes, hierdoor bestaat er dus geen kans dat je je verbrand. In het begin zagen de vlammen er nog niet zo echt uit maar door alle ontwikkelingen die er zijn geweest op het gebied van sfeerhaarden is hier verandering in gekomen. De vlammen van een echte haard en een sfeerhaard zijn namelijk bijna niet van elkaar te onderscheiden, zo lijkt de sfeerhaard dus op een echte haard. 

Cinewall

Een sfeerhaard is prachtig in combinatie met een cinewall, een cinewall maakt de woonkamer namelijk echt af. Een cinewall zorgt er ook voor dat tv kijken naar een nieuw niveau wordt getild, wanneer je tv namelijk in de cinewall zit verwerkt lijkt het net alsof je naar een bioscoopscherm zit te kijken. Een cinewall is volledig zelf te ontwerpen, hierdoor kun je er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld nisjes in de cinewall te hebben.