Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

Via deze website koop je laadkabels, laadpalen en mobiele thuisladers voor elke auto

Elektrische wagens stijgen in populariteit de laatste jaren. En dit heeft veel te maken met de voortdurende stijgende benzine prijzen. Elektrisch rijden is met andere woorden de toekomst en we zullen vaker en meer elektrische wagens zien rijden. Deze wagens hebben natuurlijk stroom nodig en voor elke wagen heb je daarvoor specifieke accessoires en benodigdheden. Bij Accu-machine.nl vind je voor elke auto de correcte accessoires. Van laadkabels, tot mobiele thuisladers en laadpalen.

Geschikte laadkabel voor jouw elektrische auto

Zoek je een nieuwe lader of laadkabel voor jouw elektrische auto? De elektrische auto is een fantastische uitvinding en rijdt als als boter. Maar jammer genoeg gebeurd het wel eens dat de kabels of laders van de auto kwijt raken of een defect krijgen. Het voordeel is dat je dit makkelijk opnieuw kan kopen. En bij Accu-machine.nl vind je goedkope merkloze laders die jouw oude lader kunnen vervangen.

Ook worden lang niet alle nieuwe elektrische auto’s standaard uitgerust met een zo’n laadkabel. En het kan nooit kwaad een reserve op zak te hebben om niet plots onderweg te ondervinden dat je laadkabel defect of kwijt geraakt is. Bij Accu-machine.nl vind je hiervoor zowel type-1 als type-2 laadkabels.

  • Type 1 laadkabels passen op Japanse en Amerikaanse elektrische wagens
  • Type 2 laadkabels zijn ontworpen voor Europese voertuigen.

Laadpalen voor elektrische wagens

Ook voor laadpalen ben je bij Accu-machine.nl aan het juiste adres. Ze beschikken namelijk over een groot en uitgebreid assortiment aan laadpalen die je kan gebruiken om modellen van allerlei automerken veilig en optimaal op te laden. De kwaliteit wordt hierbij hoog in het vaandel gehouden. Je wil namelijk je laadpaal jarenlang zonder problemen kunnen gebruiken.

Let wel op dat je bij aanschaf van jouw nieuwe laadpaal let op de laadcapaciteit die de laadpaal kan leveren. Accu-machine.nl verkoopt echter laadpalen waarvan de meeste een instelbare capaciteit hebben, zodat je zelf kan schakelen tussen de juiste spanning en het laadvermogen van jouw auto. Ook slimme laadpalen vind je terug in hun assortiment. Deze zijn de beste oplossing als je zo optimaal, snel en makkelijk mogelijk wil opladen. Ook niet onbelangrijk om te bekijken is de afleesbaarheid van de geleverde stroom. Dit is vooral handig indien je laadkosten door wil zetten naar je boekhouding of wanneer je graag het laden van je wagen in de gaten wil houden.

Wil je 100% zekerheid dat je de juiste laadpaal kiest? Bekijk dan ook of de kabellengte goed is voor jouw noden. Hoe minder kabels je moet gebruiken, hoe beter. Maar daarvoor heeft de kabel die aan de laadpaal bevestigd is, best de optimale lengte. meestal volstaat een lengte van rond de 5 meter, omdat je zo ook om de wagen heen kan voor het aansluiten van de laadpaal.

Mobiele laders

Bij Accu-machine.nl vind je ook mobiele laders voor de meeste automerken in hun aanbod terug. Ook hier beschikken ze over zowel type-1 als type-2 laders met verschillende stroomsterktes in verschillende lengtes. Alle kabels in hun assortiment beschikken over aansluitingen van hoge kwaliteit en een stevig omhulsel. Daarboven op kregen ze allemaal een CE-keurmerk mee en zijn ze bestendig tegen allerlei weersomstandigheden. Zo ben je zeker dat je een mobiele lader koopt die volledig voldoet aan de Europese richtlijnen.

Conclusie: één adres voor al jouw laadkabels en laadpalen.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe of een extra laadkabel of mobiele lader? Wil je een laadpaal plaatsen waarvan je weet dat die geschikt is voor jouw elektrische auto en waarvan je jarenlang kan genieten? Breng dan een virtueel bezoekje aan Accu-machines.nl en ontdek hun veelzijdige en kwalitatieve aanbod!