Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Kewodak is er voor al uw dak werkzaamheden in en rond Leiden

Voor een betrouwbare dakdekker in Leiden kunt u rekenen op de expertise van dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn. Al meer dan 35 jaar voeren wij verschillende werkzaamheden uit op platte daken in Leiden. U kunt zich voorstellen dat wij in 35 jaar zeer veel kennis en ervaring hebben opgebouwd. Er is geen plat dak dat nog geheimen voor ons kent.

Ons bedrijf Kewodak is aangesloten bij de dakdekkersbranche Vebidak en erkend door Dakmerk, hét keurmerk voor het platte dak. Vanzelfsprekend ontbreken ook het KOMO procescertificaat en het VCA procescertificaat niet aan dit rijtje. Tijdens al onze projecten streven wij naar perfectie, het beste resultaat. Voor particulieren en bedrijven. Ook verantwoord ondernemen hebben wij hoog staan.

Historische stad Leiden

Leiden, het is een prachtige stad. Bekend om zijn mooie, historische uitstraling. De vele grachten en monumentale panden maakt van Leiden een uniek plaatje. Wanneer zich problemen aandienen op uw platte dak, zoals bijvoorbeeld een lekkage aan het dak of wanneer een renovatie van het dak geen overbodige luxe is, is het belangrijk dat er goede kwaliteit geleverd wordt door het dakdekkersbedrijf. Daar kunt u bij ons van op aan. Wij hebben veel ervaring met lastig te bereiken daken. Ook voor daken die lastig te bewerken zijn omdat de vorm van het dak ingewikkeld is draaien wij onze hand niet om. Vanzelfsprekend staat onze veiligheid voorop en werken we met valbeveiliging indien de situatie hierom vraagt.

Isolatie plat dak

Wilt u een isolatie plat dak laten uitvoeren in Leiden of omgeving? Ook dan kunt u een beroep doen op Kewodak. Wij voeren regelmatig isolatie werkzaamheden uit.

Voor de isolatie van een plat dak zijn er drie verschillende methodes: koud plat dak, warm plat dak en omgekeerd plat dak. Om erachter te komen welke methode voor uw dak het meest geschikt is zullen wij de woonruimte en vrije ruimte die onder het dak zit goed bekijken en bekijken hoe de dakconstructie in elkaar zit. Wilt u weten welke oplossing voor uw dak de juiste is? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

https://www.kewodak.nl/