Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Sportieve Quick werkschoenen bij Nijhof Safety

Quick werkschoenen | Bestel online

Al een gehoord over de uitstekende werkschoenen van Quick? Dit Nederlandse merk maakt workwear en professionale veiligheidsschoenen voor alle denkbare branches. De laatste jaren heeft Quick een grote groei gemaakt in de wereld van werkschoenen. Wellicht ken je ze als de bekende oranje schoentjes als het Nederlands elftal moet spelen. Quick onderscheid zich al sinds 1905 met moderne en innoverende fabrikant van functionele schoenen voor zowel dames als heren.

Bij Nijhof Safety hebben we een groot assortiment online staan in onze webshop van Quick. Zo verkopen we de hoge en lage modellen werkschoenen. Ontdek meer over ons bedrijfskledingpakket en bestel gemakkelijk online met gratis verzending.

Tricorp polo of werktrui is zo gevonden bij Nijhof Safety

De meest bestelde producten voor professionals zijn onze tricorp polo’s en truien. Bovenkleding is natuurlijk een veelgebruikt kledingstuk onder professionals en dat moet gewoon goed zitten en prettig aanvoelen. Daarom vind je een groot diversiteit aan truien en polo’s in elk denkbare kleur en maat, maar ook is er keuze in materiaal. Zo verkopen we polyester, fleece en katoenen truien polo’s. Variërend van voordeligste modellen zonder extra’s ( zoals een borstzak of stretch ) tot de duurdere lijn met extra functionaliteiten die handig van pas kunnen komen. Kies uit werktruien mét of zónder boord aan de onderzijde. Filter eenvoudig op kleur en maat om direct de juiste kledingstuk te vinden in onze webshop.

Werkkleding van topmerken

Goed om te weten is dat Nijhof Safety uitsluitend A-merken verkoopt als het gaat om werkkleding. Zo zijn we o.a. officieel dealer van Haix. Haix schoenen zijn één van de beste werkschoenen op de markt met een groot assortiment en keuze voor vele modellen, beveiliging, materiaal en toepassing. Daarnaast verkopen wij:

 • Atlas veiligheidsschoenen
 • Ansell handschoenen
 • Bata safety shoes
 • Craft werkkleding
 • Grisport werkkleding
 • Sportieve quick werkschoenen
 • Werkschoenen va Sixton

Kiezen voor innovatie met Tricorp werktruien, shirts en broeken

Kleding maken de man, dus kiezen wij bij Nijhof Safety ervoor om alleen de beste kwaliteit kleding te kiezen. We kiezen ook bewust voor Tricorp, omdat zij een hoge mate van kwaliteit garanderen voor al hun kledingpakketten én omdat zij voortouw nemen in innovatie, wat past bij onze filosofie. Hoe ze dat doen?

Tricorp heeft een manier gevonden om de levensduur van kledingstukken/grondstoffen te verlengen. Dankzij een slim retourlogistiek wordt gedragen kleding teruggehaald om vervolgens klaar te maken voor een nieuw product. Zo blijven het merk de grondstoffen gebruiken voor nieuwe toepassingen. De nieuwste collectie is de Tricorp 20/20 Vision. Ontdek de nieuwe collectie bij Nijhof Safety.

Waarom bestellen bij Nijhof Safety

Bezoek onze webshop en kies duidelijk en direct in welke branche je werkzaam bent. Op deze manier hebben we het handig gemaakt en de meest bestelde producten per branche gegroepeerd zodat je gemakkelijk een heel kleding outfit kunt bestellen. We hebben kleding groepen gemaakt voor;

 • Politieschoenen en schoenen voor defensiepersoneel
 • Kleding voor hoveniers
 • Schilder- en stukadoor kledingstukken
 • Schoenen voor hulpverleners
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M en Ansell
 • Brandweer laarzen
 • Outdoor schoenen met zaag- en snij bescherming

Koop je werkkleding en werkschoenen veilig online bij Nijhof Safety en profiteer van gratis verzending vanaf €99,95. Doordat we rechtstreeks vanuit onze leveranciers of uit voorraad leveren, kunnen we snelle levertijden garanderen in heel Nederland.

https://www.nijhofsafety.nl