Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Toyota bedrijfsauto leasen

Soms is een bedrijfsauto niet precies te onderscheiden van een personenauto. Want hebben we het hier over een groot uitgevallen personenauto of een klein uitgevallen bestelwagen? Waarschijnlijk hebt u zelf deze gedachte ook wel eens gehad wanneer u op de weg zat en uw medeweggebruikers bekeek. Een merk waarbij dit erg speelt is Toyota. En dat biedt voor ondernemers die een bedrijfsauto leasen natuurlijk mogelijkheden. Want wanneer u wel veel ruimte nodig hebt om artikelen te vervoeren, maar u wilt tegelijkertijd niet aan komen zetten met een bestelbus dan moet er een gulden middenweg worden gevonden. Een bedrijfsauto leasen bij Autoleasecentrale maakt dat mogelijk. En wilt u toch een “echte” bedrijfsauto leasen dan hebben we nog genoeg extra opties.

Toyota bedrijfsauto leasen

Een bedrijfsauto huren met de ruimte van een bus maar het uiterlijk van een personenauto? Wat dacht u van de Toyota Hilux? Deze pick-up is ijzersterk en heeft toch een chique uitstraling. Over de kwaliteit van deze Toyota hoeft u zich niet druk te maken. Het bekende programma Top Gear probeerde deze auto eens te slopen… en dat mislukte! De Hilux bleef rijden! Een bedrijfsauto leasen moet u goed doen, en dat doet u met de Hilux. Toch liever een bestelbus? De Toyota Proace is het perfecte alternatief! Ook vibndt u bij ons nog de Toyota Landcruiser, de Verso en de RAV 4.

Wel of geen bijtelling?

Is een Toyota bedrijfsauto ook te gebruiken als privéauto? Het antwoord is ja, en dus moet u wel even opletten. Wilt u namelijk privékilometers maken dan moet u rekening houden met de bijtelling. Besluit u echter de auto uitsluitend te gebruiken voor zakelijke ritten dan kunt u hiervan vrijstelling krijgen. De keuze is aan u: Toyota biedt u beide mogelijkheden. Denkt u in aanmerking te komen voor vrijstelling dan dient u dit door te geven aan de belastingdienst

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl