Eurprivacy.nl
Image default
Vervoer en transport

Schiphol Taxi voordelen

Schipholtaxi bestellen: de voordelen

Goedkoop naar Schiphol een Schipholtaxi bestellen heeft een aantal voordelen. Zo kunt u natuurlijk na uw vlucht altijd kiezen voor een standaard taxi die u kunt vinden bij Schiphol Airport, maar hier betaalt u vaak de hoogste prijs voor. De taxi oorlog van het jaar 2000 heeft dingen immers flink veranderd. Gelukkig kunt u online altijd betere prijzen vinden. Hier kunt u een aantal voordelen lezen van het online bestellen van een Schipholtaxi:

  • Bij een goede Schipholtaxi hoeft u niets extra te betalen voor bagage. Dit is allemaal inbegrepen! U hoeft dus niet alleen niet te sjouwen met uw zware koffers, maar u kunt ook met een gerust hart rijden. Maakt u zich geen zorgen over bagage, want het zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Zoals het hoort.
  • Een Schipholtaxi die u online boekt maakt waarschijnlijk ook geen gebruik van een wachttarief. Een wachttarief is een tarief dat gehanteerd wordt door “officiële” Schipholtaxi’s die u op Schiphol kunt vinden. Dit tarief houdt in dat u extra moet betalen voor wachten bij stoplichten of wachten in de file. Schandalig, toch? Gelukkig hoeft u zich ook hier geen zorgen over te maken.
  • Taximeters zijn meters die geïnstalleerd zijn in alle Schipholtaxi’s die u kunt vinden bij de wachtplaats op Schiphol. Deze meters houden de kilometerprijs en alle andere tarieven bij. Taxi’s die u online boekt hebben deze meters meestal niet. In plaats van taximeters maken deze taxi’s gebruik van een vast tarief. Dat klinkt veel eerlijker, vindt u ook niet?

Meestal hoeft u niet eens meer te bellen om een taxi te boeken, maar kunt u dit gewoon online doen. Dat is wel zo handig