Eurprivacy.nl
Image default
Verbouwen

Prefab dakkapel: een stijlvolle uitbreiding en slimme investering

Wanneer je wat geld achter de hand hebt en uw woning een opfrisbeurt wilt geven, kan dit op een stijlvolle manier door een dakkapel van prefab op de woning te laten plaatsen. Een dakkapel van prefab staat niet alleen fraai, maar is tevens een goede investering. Met een prefab dakkapel wordt uw woning namelijk een stuk meer waard, omdat het woon- en leefoppervlakte toeneemt. Maar dit zijn niet de enige pluspunten van prefabs. Wat maakt dakkapellen van dit type nog meer interessant?

Een voordelige soort dakkapel

Prefab dakkapellen worden in de fabriek op maat gemaakt en als constructie in elkaar gezet. Hierdoor kunnen ze ter plekke snel en gemakkelijk op het dak geplaatst worden met een hijskraan, binnen één dag. Dit is uiteraard gunstig voor de totaalprijs, omdat er minder arbeidsloon berekend wordt. Gunstig is verder dat eigentijdse dakkapellen voorzien zijn van goede isolerende materialen, zoals sandwich panelen en HR++ of HR+++ glas in de dakkapelramen. Hierdoor bespaart u op termijn flink in de kosten.

Tal van mogelijkheden

Als u een dakkapel van prefab zoekt, zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor houten, aluminium of kunststof kozijnen. Qua profielen, kleuren en stijlen bieden kozijnen en dakkapellen van kunststof de meeste opties. Deze kunnen afgewerkt worden in elke denkbaar mogelijke stijl.

Een optimale kwaliteit dakkapel met een lange levensduur 

Prefab dakkapellen worden meestal naadloos, zonder gebruik van schroeven, in de fabriek in elkaar gezet. Dit zorgt voor een sterke en robuuste constructie die niet kan gaan lekken en perfect isoleert. Voordelig is verder dat prefab dakkapellen hierdoor een lange levensduur hebben. Dit geldt zeker als je kiest voor een dak-uitbouw van kunststof. Kunststof dakkapellen kunnen goed tegen allerlei weertypen, rotten niet en hoeven ook niet periodiek geschilderd te worden. Dus… tel uit uw winst!