Eurprivacy.nl
Image default
Attracties

Plan een actief bedrijfsuitje bij dit entertainmentcentrum

Ga helemaal los met jouw team tijdens een actief bedrijfsuitje bij Fun Center Amstelveen. Bij dit gezellige en grote entertainmentcentrum kun je allerlei toffe groepsactiviteiten doen tijdens jouw teambuildingdag in Amstelveen. Als je alles wilt weten over de mogelijkheden bij dit indooractiviteitencentrum, staat het je geheel vrij om de medewerkers vrijblijvend naar de mogelijke opties te vragen voor jouw bedrijfsuitje. Zo weet je van tevoren wat je allemaal kunt verwachten van de activiteiten en kun je bijvoorbeeld een heel geslaagde borrel achteraf houden in het restaurantgedeelte van Fun Center Amstelveen. Al vele bedrijven gingen je voor en genoten van alle leuke activiteiten.

Kies uit diverse leuke groepsactiviteiten voor jouw team

Je kunt een actief bedrijfsuitje helemaal samenstellen zoals jij dat wil. Per persoon betaal je een vast bedrag voor de uren waarin je de groepsactiviteiten in Amstelveen wilt uitvoeren. Begin het uitje bij Fun Center Amstelveen bijvoorbeeld met een actieve, toffe lasergamesessie en waan je in een verlaten havengebied van New York. Vervolgens kunnen jullie helemaal losgaan op de dertig aaneengeschakelde trampolines met schuine wanden, een basket zone, een tumblingbaan en een foampit. Let er wel op dat jumpsokken verplicht zijn in dit gedeelte van Fun Center Amstelveen. Deze sokken kun je voor € 2,- per paar kopen in het centrum. Sluit de dag af met karaoke en geniet van een heerlijk hapje en drankje bij de bar.

Boek jouw bedrijfsuitje online via de website van dit centrum

Reserveer een actiefbedrijfsuitje vol groepsactiviteiten in Amstelveen via de website van Fun Center Amstelveen. Dit gaat gemakkelijk via het online boekingssysteem, waarin u ziet op welke dagen er nog plek is voor uw teambuildingactiviteit. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met dit entertainmentcentrum om alles te bespreken met een van de enthousiaste medewerkers die u graag te woord staan.