Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Personaliseer je foto’s op dibond

Fotografen zweren er bij en galerijen zijn er wild van. Een foto op dibond is dan ook de favoriete manier van veel professionals om foto’s te presenteren. Tot voor enkele jaren was dit ook alleen voor professionals weggelegd maar canvaswinkel.nl maakt een foto op dibond voor iedereen haalbaar. Betaalbare, kwalitatieve foto’s op dibond bestel je er in een handomdraai, zonder je blauw te betalen. Een sprekende foto op dibond in je huiskamer? Neem maar eens een kijkje op canvaswinkel.nl en je zal versteld staan van de mogelijkheden die de site te bieden heeft.

Heb je weinig inspiratie of ben je geen fotograaf? Dan is er op canvaswinkel.nl een ruime keuze aan afbeeldingen te vinden. Ben je wel een geboren creatieveling, dan wil je uiteraard je eigen foto op dibond. Dat is perfect mogelijk! Je laadt in enkele seconden je eigen foto op en deze wordt op dibond gedrukt.

Je unieke foto’s krijgen zo een heel aparte uitstraling en je bestelt ze bovendien op maat. Groot of klein, alle formaten zijn mogelijk. Je krijgt bovendien ook gelijk de kostprijs te zien als je de afmetingen ingeeft.

Foto’s op dibond: topkwaliteit aan een zacht prijsje

Op canvaswinkel bestel je een foto op dibond van topkwaliteit aan een zeer zacht prijsje. Aangezien ze al jaren de referentie zijn in foto’s en canvassen kunnen ze heel scherp gaan qua prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dat heeft uiteraard alles met volumes te maken. Ze verkopen veel canvassen dus de prijzen zakken, zo simpel kan het zijn.

Een foto op dibond is eigenlijk niets anders een samenstelling van 2 dunne lagen aluminium met daartussen een laag van kunststof. Een redelijk simpel proces maar met een fantastisch resultaat. Je foto’s komen helemaal tot leven en sprankelen. Dibond is overigens overwegend zwart, wat voor een strak en stijlvol resultaat zorgt.

Dibond staat al jaren aan de top

Canvaswinkel.nl staat al jaren bekend als de specialist om een foto op dibond te bestellen, maar net zo goed voor canvassen. Ze hebben een uitstekende reputatie en je kan heel wat referenties online vinden. Heel wat tevreden klanten hebben dat al laten weten en die referenties kan je online raadplegen. Bovendien worden de canvassen van canvaswinkel.nl in heel wat televisieprogramma’s gebruikt, steeds tot grote tevredenheid van de personen bij wie het werk in de woon- of zelfs badkamer komt te hangen.

Wil je een kwalitatieve foto op dibond dan zit je goed bij canvaswinkel.nl. Een ruime keuze, een perfecte kwaliteit en binnen de week geleverd. En dat nog allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Heel wat klanten zijn je al voorgegaan en bestellen hun canvassen en foto’s op deze site. Zoveel klanten kunnen zich gewoonweg niet vergissen. Probeer het eens uit en bestel je foto op dibond, je zal er geen spijt van krijgen!

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-dibond/