Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Personal training Beverwijk: schakel over naar goede voeding en beweging

Blijvende levensstijlverandering met personal training Beverwijk

Wilt u graag een nieuwe levensstijl ontwikkelen voor een gezonder leven? Gerard Sombroek van FitBewust Personal Coaching geeft personal training in Beverwijk, waarmee u daadwerkelijk kunt slagen in het behalen van uw doelen. U krijgt persoonlijke een-op-eentrainingen van FitBewust en daarnaast doet u een zelfstandige training waarover u via whatsapp feedback moet sturen. Met deze coaching krijgt u geen standaard praatjes, maar persoonlijke richtlijnen om de balans te vinden tussen gezond eten en blijven genieten.

Personal trainer in Beverwijk met veel persoonlijke aandacht

Afvallen, gezonder leven, sterker worden of herstellen van een blessure. Met behulp van de methodes van FitBewust Personal Coaching – die wetenschappelijk onderbouwd zijn – kunt u uw wensen vervullen. De trainer voor personal training Beverwijk heeft de kennis en de ervaring, van u wordt een grote inzet verwacht. Zo kunt u samen werken aan uw doelen. U krijgt een eerlijk advies, zodat u het ook hoort als de trainer van mening is dat een traject niet voor u geschikt is.

Personal training Heemskerk: no-nonsensebegeleiding

Ook als u in Heemskerk woont, dan helpt Gerard Sombroek u graag met personal training Heemskerk. Uiteraard wilt u de doelen die u bereikt ook graag in de toekomst behouden. FitBewust Personal Coaching vormt een stok achter de deur, zodat u uw trainingsprogramma en bewuste voeding niet opgeeft. Gerard kijkt bewust met u naar wat haalbaar is in uw leven, zodat u wel realistisch blijft en nog wel kunt blijven genieten van voeding. U wordt op een veilige manier begeleid om kleine en grotere lichamelijke klachten aan te pakken, zodat u weer controle krijgt over uw lichaam.

Gerard Sombroek is coach, personal trainer en voedingsdeskundige. Hij heeft hiervoor bij diverse opleidingsinstituten diploma’s gehaald. Daarnaast is hij ook ervaringsdeskundige, aangezien hij zelf na een periode met overgewicht het roer om wilde gooien en besloot om weer fit en gezond door het leven te willen gaan. Wilt u dit ook, neem dan contact op met FitBewust Personal Coaching voor personal training in Beverwijk of Heemskerk!

https://fitbewust.nl/