Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

VH-Vloeren legt vakkundig uw pvc-vloer keuken door heel Nederland

Laat een vochtbestendige pvc vloer keuken leggen

Heeft u een nieuwe keukenvloer nodig? Van Hoogenhuizen-Vloeren heeft al meer dan twintig jaar ervaring met egalisatie, vloeren leggen en onderhoud. Deze Amersfoortse onderneming levert graag een pvc-vloer voor uw keuken en heeft professionele leggers die precies weten hoe ze uw vloer op de juiste wijze moeten verwerken. Een pvc-vloer is heel betaalbaar, kan tegen een stootje en verdraagt water goed.

Keukenvloer van pvc: geschikt voor vloerverwarming

Juist voor de keuken adviseert VH-Vloeren om te kiezen voor een pvc-vloer. Dit materiaal is namelijk eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. U mag echter geen zachte zeep gebruiken, die een vetlaag achterlaat. Pvc is waterbestendig, maar als er veel water op uw pvc vloer keuken komt, dan dient u dit uiteraard meteen op te dweilen om schade te voorkomen. De voordelen van pvc zijn dat het duurzaam is, brandvertragend en geluiddempend. Een vloer van pvc zorgt bovendien voor een goede geleiding bij vloerverwarming.

Pvc vloer woonkamer in een stijl die u mooi vindt

Voor uw woonkamer wenst u uiteraard een prettige sfeer, die past bij uw smaak. VH-Vloeren verkoopt pvc-vloeren van Vivafloors, die opvallen vanwege de verscheidenheid in stijlen en kleuren. Of u nu kiest voor een beton-, steen- of houtlook of een bepaald legpatroon wenst, elke stijl is in de collectie te vinden. Een pvc vloer woonkamer gaat bovendien goed samen met vloerverwarming. Ook het egaliseren van de vloer en het professioneel leggen van uw vloer kan VH-Vloeren voor zijn rekening nemen.

Bij VH-Vloeren bestelt u uw favoriete vloer eenvoudig en snel via de webshop. Kom naar de showroom voor meer informatie of vraag een adviseur om bij u thuis te komen voor een persoonlijk advies. Of u nu een pvc-vloer voor uw keuken, woonkamer of badkamer wenst, de robuuste, waterbestendige pvc-vloeren uit het assortiment van VH zijn erg praktisch en gaan lang mee!

https://vhvloeren.nl/