Eurprivacy.nl
Image default
MKB

Originele sportprijzen voor exclusieve sporten

We weten allemaal dat Nederlanders dol zijn op sporten als voetbal, hockey en volleybal. Indoor fitnessen we vooral, met hier en daar een fanatieke handballer, zaalvoetballer of badmintonner. Veel sportprijzen zijn dan ook op deze populaire sporten ingericht. Met een afbeelding van een voetballer of een hockeystick wordt een prijs natuurlijk al snel exclusief voor die sport gekocht. Maar wat nu als je een meer ongebruikelijke sport doet? Of een wedstrijd of toernooi organiseert en op zoek bent naar originele sportprijzen die bij jouw favoriete sport passen? Hieronder een aantal voorbeelden en uitleg over hoe je het komende seizoen de show steelt met originele prijzen die de winnaars graag in ontvangst zullen nemen!

Voorbeelden van sport-specifieke prijzen voor minder bekende sporten

In Nederland worden honderden sporten beoefend. Van populaire sporten als voetbal en hockey, tot overgewaaide sporten uit Amerika zoals American football of baseball. En dan zijn er nog de minder bekende sporten die variëren van de stijldansen, tot bridgen en andere kaartspellen en zelfs ballonvaren. En wist je dat je voor vrijwel al deze sporten ook eigen, originele sportprijzen kunt bestellen? Denk aan kaarttrofee met een gebeeldhouwde hand met kaarten, of je kunt medailles bestellen met een sporter, danser of luchtballon erop.

Niet gevonden wat je zoekt? Stel je eigen trofee samen!

Heb je geen geschikte trofee gevonden voor jouw sport of evenement? Stel hem dan zelf samen! Zo kun je een blanco medaille kopen die je zelf samen kunt stellen. Van de grootte van de plak, tot de afbeelding en de inscriptie. Zelfs het lint kies je zelf uit! Door medailles online te bestellen wordt dit proces erg eenvoudig en krijg je dus altijd de prijs die past bij je evenement, hoe exclusief het ook is! Heb je zelf een ontwerp? Neem dan contact op met de producent en informeer naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Export Duitsland

Kapperskruk de ultieme zadelzit!